Öncelikle PC var soran olursa diye söyleyim.
Çok keyifli bir oyun ve bu fiyata bedava resmen. Size tavsiyem Ultimate Edition satın alın 46 TL. Deluxe sürümü de 37 TL ya Deluxe sürümü ya da Ultimate Edition sürümünü alınız. Keyifli oyunlar.
Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.
4 kişilik co-op bir oyun. Cüce oynuyorsunuz ve gezegenlere inip uzaylı yumurtaları çalma, madencilik yapma(devasa makineler ile) vb. aktiviteler yapıyorsunuz. Oyunun güzel yanı hiçbir P2W öğenin olmaması, durmadan gelen sezonluk etkinlikler ve görevlerle taze kalması ve "tema" olarak çok güzel olması. Kesinlikle öneririm.
4 kişilik co-op bir oyun. Cüce oynuyorsunuz ve gezegenlere inip uzaylı yumurtaları çalma, madencilik yapma(devasa makineler ile) vb. aktiviteler yapıyorsunuz. Oyunun güzel yanı hiçbir P2W öğenin olmaması, durmadan gelen sezonluk etkinlikler ve görevlerle taze kalması ve "tema" olarak çok güzel olması. Kesinlikle öneririm.
Hayır hikaye modu yok. 4 kişiye kadar oynanan yapılan görevler ile çok hoş kozmetiklerin ve silah güncelleştirmeleri kazandıldığı Left 4 Dead 2 ve Team Fortress karşımı bir oyun. Arkadaş grubunuz yoksa bile 4 kişilik gruplara girip oynamanızı öneririm kesinlikle çok zevkli bir oyun.
Hayır hikaye modu yok. 4 kişiye kadar oynanan yapılan görevler ile çok hoş kozmetiklerin ve silah güncelleştirmeleri kazandıldığı Left 4 Dead 2 ve Team Fortress karşımı bir oyun. Arkadaş grubunuz yoksa bile 4 kişilik gruplara girip oynamanızı öneririm kesinlikle çok zevkli bir oyun.
Anladım teşekkürler. Ben dediğim gibi zamanında tek girmiştim. Hikaye modu var diye biliyordum oynadığım başka bir şeymiş demekki. Zaten orayı burayı kazıyorduk pekte anlamadığımdan silmiştim.
En son hatırladığım buradan alınan ile Steam'den alınan arasında cross-play yok. Değişiklik yapılmadıysa aynı oyuna Steam'den sahip olan arkadaşlarınızla beraber oynayamazsınız. Tüm pc arkadaşlarınız buradan alırsa ve microsoft storedan alanlarla xbox konsoldan alanlar beraber oynayabilirsiniz.