wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 okareli123 dedi: Deep rock galactic survivor Game Pass'e gelecek mi ona göre Steam'den alacağım da bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an geleceği hakkında bir duyuru yok.
okareli123 dedi: Deep rock galactic survivor Game Pass'e gelecek mi ona göre Steam'den alacağım da bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an geleceği hakkında bir duyuru yok.
kaya4136 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 FaLCoNn76 dedi: Ultimate'ya da Deluxe Edition fiyat farkına değiyor mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece kozmetik amaçlı diye biliyorum, destek olma amaçlı alabilirsiniz. Onun haricinde fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
FaLCoNn76 dedi: Ultimate'ya da Deluxe Edition fiyat farkına değiyor mu? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece kozmetik amaçlı diye biliyorum, destek olma amaçlı alabilirsiniz. Onun haricinde fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.