XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.746 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Güzel düşmüş. Oynamak isteyen varsa bakabilir bence. Deep Rock Galactic ürününü satın al | Xbox Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur. www.xbox.com
Güzel düşmüş. Oynamak isteyen varsa bakabilir bence. Deep Rock Galactic ürününü satın al | Xbox Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur. www.xbox.com
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 27 Nisan 2025 #2 Güzel oyun, Steam'le crossplay yok unutmayın.
heretictheloner Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 295 Çözümler 2 27 Nisan 2025 #3 Tüm ek paketlerini almıştım oyunu sevdiğimden. Arkadaşınız yoksa da sarar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.439 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2025 #4 Specialized dedi: Güzel oyun, Steam'le crossplay yok unutmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya, gerçekten mi? Steam'de bazı arkadaşlarımda var diye almıştım. İade edeyim mi? Araştırdım biraz oynanmıyormuş gerçekten. Saçmalık.
Specialized dedi: Güzel oyun, Steam'le crossplay yok unutmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya, gerçekten mi? Steam'de bazı arkadaşlarımda var diye almıştım. İade edeyim mi? Araştırdım biraz oynanmıyormuş gerçekten. Saçmalık.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.746 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Bold Pilot dedi: Nasıl ya, gerçekten mi? Steam'de bazı arkadaşlarımda var diye almıştım. İade edeyim mi? Araştırdım biraz oynanmıyormuş gerçekten. Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Söyleyin arkadaşlarınız Xbox'dan alsın
Bold Pilot dedi: Nasıl ya, gerçekten mi? Steam'de bazı arkadaşlarımda var diye almıştım. İade edeyim mi? Araştırdım biraz oynanmıyormuş gerçekten. Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Söyleyin arkadaşlarınız Xbox'dan alsın
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.439 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2025 #6 XPlasma dedi: Söyleyin arkadaşlarınız Xbox'dan alsın Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi de oyunun kitlesinin büyük kısmı Steam'dedir ondan indirimde falan alırım muhtemelen.
XPlasma dedi: Söyleyin arkadaşlarınız Xbox'dan alsın Genişletmek için tıkla... Aklıma geldi de oyunun kitlesinin büyük kısmı Steam'dedir ondan indirimde falan alırım muhtemelen.