Deep ve Marianas Web Sakıncalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Konya/Selçuklu
Daha fazla  
Meslek
Endüstriyel soğutma tekniyeni
SELAM
Sorum şu. deep web denilen derin internet varmış. Tor browser le falan ulaşılabilen 2. bi dünya diyorlar. Girdim baktım cinayet videoları bol bol p*rn*grafi değişik değişik şeyler. Şimdi de Marianas web devletlerin gizli bilgiler sakladıklarını söylüyorlar. (söylentiler) Acaba marianas web'e giren var mı belki dahada derinine nasıl bir yer sakıncalı mı?

Marina's Web Deep Web'in diğer ismidir bu isim Dünya da ki en derin çukur olmasından gelir o senin dediğin Closed Shell System'dir bu bölgeye hiçbir şekilde internet erişimi yoktur.

Bu Bölgede ki esas alının şey Tesla'nın "Elektromanyetik Dalgalar" ile veri taşıma teorisidir ve işe yarıyor ama az önce de dediğim gibi bu bölgeye hiçbir internet erişimi olmadığından Bilim Kurgu filimlerinde ki gibi o bölgeye gidip oradan girmen gerekiyor yani girmek imkansız gibi birşey.

Hiç bulaşılmaması gereken bir şey. Şimdiki gençlik meraktan gidiyor bakıyor sonra psikoloji kalmıyor yahu. Ben bile düşünüyorum ne iğrenç katiller, sapıklar var diye.

Son düzenleme:
Derin İnternet sadece 1 katman değil farklı seviyeleri var her seviyeye girmenin yolları farklı,seviyeler arttıkça girmek de zorlaşıyor bazı katmanlarda farklı donanımlar gerekiyor,elimizde kullandığımız bilgisayarlar yetersiz kalıyor, biraz maddi imkan gerekiyor,biraz bilgi birikimi gerekiyor bir seviyeden sonra hiç bir bilgi yok sadece rivayetler var şu an elimizde bulunan imkanlar ile bir seviyeden sonra ilerlememiz çok zor.

Tor ile sadece 3. seviyeye girebilirsiniz.

1. Şuan bizimde bulunduğumuz Technopat Sosyal, Google vs.
2. Seviye FTP Serverlar
3. Tor İle girebildiğimiz yer.
Buradan sonrası genelde rivayet.

Hiç bulaşma. Girenlerden dinlediğim kadarıyla iğrenç bir yer. Hem de hani mesela korsan oyun normalde yasal olmaması gerekirken herkes kullanıyor hiçbir şey olmuyor ya, orada gerçekten yasa dışı şeyler varmış. Sorun çıkabilir. Hadi hiçbiri olmadı diyelim, psikolojinin bozulma ihtimali çok yüksek.

Benim demek istediğim de bu seviyeler bu seviyelerden sonra özel donanımlar gerekiyor bazı sitelerine girmek için para ödemek gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…