Deep web nedir zararlı mı?

ramosX4

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün Meksika kartelleri videoları izlerken deepweb sitesi cıktı. Ben de bastım ama ustede başka site yaziyordu. Hacklenir miyim? Ama telefonda McAfee var.

Deep webe öyle Chrome gibi tarayıcılardan giremezsiniz zaten. Her önünüze gelene de merak edip basmayın. Fazla merak diye bir laf vardır atalardan gelen. Varsa antivirüs, tarama yapın. Güvenli internet özelliğinizi açın. Pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Deep Web'e girmeniz için .onion bağlantılı olan siteye girmeniz lazım, Chrome ile giriyorsa çakma bir sitedir.

Bir şey indirmediğin sürece virüs yemezsin başo'nun arkadaşı Deep webe girip bomba yapımıyla ilgili bir dosya indirdi 10 dakika sonra evini polisler bastı.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Bugün Meksika kartelleri videoları izlerken deepweb sitesi cıktı. Ben de bastım ama ustede başka site yaziyordu. Hacklenir miyim? Ama telefonda McAfee var.

Son düzenleme:
Bir şey indirmediğin sürece virüs yemezsin bir arkadaşımın arkadaşı Deep webe girip bomba yapımıyla ilgili bir dosya indirdi 10 dakika sonra evini polisler bastı.
Normal hocam sonuçta Deep Web'in bir kısmı polis kontrolü altında.

Bir şey indirmediğin sürece virüs yemezsin bir arkadaşımın arkadaşı Deep webe girip bomba yapımıyla ilgili bir dosya indirdi 10 dakika sonra evini polisler bastı.
Başo'nun anısını kendin anınmış gibi anlatmasaydın iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…