4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 24 Haziran 2022 #11 Kratosun Veliahtı dedi: neyi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Burada anlatmak bile suç olabilir.
Kratosun Veliahtı dedi: neyi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Burada anlatmak bile suç olabilir.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #12 436077 dedi: Burada anlatmak bile suç olabilir. Genişletmek için tıkla... çocuk p*rnosu felan mı hocam?
436077 dedi: Burada anlatmak bile suç olabilir. Genişletmek için tıkla... çocuk p*rnosu felan mı hocam?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #13 Kratosun Veliahtı dedi: neyi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam katmanlara göre değişir.Katman/seviye arttıkça içerikler iğrençleşiyor.İ*kenceler,kiralık seri k*tiller,devlet sırları,kimyasal maddeler,çocuk istismarı gibi bir çok madde var/olduğu söyleniyor. Kratosun Veliahtı dedi: çocuk p*rnosu felan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kratosun Veliahtı dedi: neyi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam katmanlara göre değişir.Katman/seviye arttıkça içerikler iğrençleşiyor.İ*kenceler,kiralık seri k*tiller,devlet sırları,kimyasal maddeler,çocuk istismarı gibi bir çok madde var/olduğu söyleniyor. Kratosun Veliahtı dedi: çocuk p*rnosu felan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 24 Haziran 2022 #14 Kratosun Veliahtı dedi: çocuk p*rnosu felan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm.
Kratosun Veliahtı dedi: çocuk p*rnosu felan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #15 Menüsü nasıl acaba? Kırmızı siyah bir şey mi? 436077 dedi: Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi isteği ile yapılan videolar mı yoksa tecavüze giren videolar mı?
Menüsü nasıl acaba? Kırmızı siyah bir şey mi? 436077 dedi: Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi isteği ile yapılan videolar mı yoksa tecavüze giren videolar mı?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #16 436077 dedi: Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğini söyleyen pek çok kişi var ama eğer çok iyi değilseniz bu işte İP adresi gibi bir sorun yaşamadınız mı?
436077 dedi: Sayılır... Ve daha birçok şey. İnanın o zaman insanların gerçek yüzünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğini söyleyen pek çok kişi var ama eğer çok iyi değilseniz bu işte İP adresi gibi bir sorun yaşamadınız mı?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 24 Haziran 2022 #17 Kratosun Veliahtı dedi: Menüsü nasıl acaba? Kırmızı siyah bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Kratosun Veliahtı dedi: Hocam kendi isteği ile yapılan videolar mı yoksa tecavüze giren videolar mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Silinen üye dedi: Hocam girdiğini söyleyen pek çok kişi var ama eğer çok iyi değilseniz bu işte İP adresi gibi bir sorun yaşamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Tor ve VPN kullandım sadece. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Kratosun Veliahtı dedi: Menüsü nasıl acaba? Kırmızı siyah bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Kratosun Veliahtı dedi: Hocam kendi isteği ile yapılan videolar mı yoksa tecavüze giren videolar mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Silinen üye dedi: Hocam girdiğini söyleyen pek çok kişi var ama eğer çok iyi değilseniz bu işte İP adresi gibi bir sorun yaşamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Tor ve VPN kullandım sadece. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #18 436077 dedi: Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle dedikçe insan daha çok merak ediyor. Çok dehşet verici bir yer olduğu kesindir
436077 dedi: Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle dedikçe insan daha çok merak ediyor. Çok dehşet verici bir yer olduğu kesindir
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #19 436077 dedi: Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Tor ve VPN kullandım sadece. Herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz de kırmak istemem inanamadım ilk başta.Eğer gerçek ise iyi ki başınıza bir şey gelmemiş.
436077 dedi: Bildiğin normal siteler gibi. Bir sürü yer var hatta bir chat kısmı var aman bulaşmayın. Her türlü video vardı. Cinayet, işkence vs. Tor ve VPN kullandım sadece. Herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz de kırmak istemem inanamadım ilk başta.Eğer gerçek ise iyi ki başınıza bir şey gelmemiş.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 25 Haziran 2022 #20 Kratosun Veliahtı dedi: Hocam böyle dedikçe insan daha çok merak ediyor. Çok dehşet verici bir yer olduğu kesindir Genişletmek için tıkla... Bence hiç girilecek bir yer değil. Psikolojini bozacak derecede şeyler var. Silinen üye dedi: Hocam affedersiniz de kırmak istemem inanamadım ilk başta. Eğer gerçek ise iyi ki başınıza bir şey gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Ben daha fazla derine girmedim ama arkadaşlarım daha çok şey olduğunu söylemişti bana. Sonra bıraktım zaten.
Kratosun Veliahtı dedi: Hocam böyle dedikçe insan daha çok merak ediyor. Çok dehşet verici bir yer olduğu kesindir Genişletmek için tıkla... Bence hiç girilecek bir yer değil. Psikolojini bozacak derecede şeyler var. Silinen üye dedi: Hocam affedersiniz de kırmak istemem inanamadım ilk başta. Eğer gerçek ise iyi ki başınıza bir şey gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Ben daha fazla derine girmedim ama arkadaşlarım daha çok şey olduğunu söylemişti bana. Sonra bıraktım zaten.