Deep Web ile fazla uğraşma. Kiralık katil tutmaktan küçük yaştaki kişilerin +18 içeriklerine kadar her türlü pisliği bulabilirsin. Arkadaşının doğru söylemediğini düşünüyorum. Bu arada seviye atlamak sorun değil, önemli olan orada düzgün bir şekilde gezebilmek.
Deep Web ile fazla uğraşma. Kiralık katil tutmaktan küçük yaştaki kişilerin +18 içeriklerine kadar her türlü pisliği bulabilirsin. Arkadaşının doğru söylemediğini düşünüyorum. Bu arada seviye atlamak sorun değil, önemli olan orada düzgün bir şekilde gezebilmek.
Asla ve asla bulaşma. Sen en iyisi Facebook. Youtube. Twitter. Technopat'ta falan gez Ben bir kere niyetlendim, insanlardan duyduğum şeyler sonucunda tövbe ettim
3 kişi derinlere girdik ama girmek istemezsin. Hele yaşın küçükse hiç istemezsin. Küçüklerin merak ettiği bir konudur, girme desek te girerler ama her gece kabusla uyanırlar. Yaşın 15-16'dan büyükse çok korkmaz/iğrenmezsin. Çocuk p***oları, ölü p***oları, işkence videoları, İsrail'in kafa kesme videoları vb. Site veriliyor mu bilmiyorum ama bunun için Türkiye'de bir site açıldı forum tarzında, herkes paylaşıyor.