O zaman mesajı paylaş da daha iyi fikir sahibi olsun insanlar. Ne bilelim Noter'den gelip gelmediğini?Lütfen bilgisi olan birisi yazsın.
"İnanmadım, inandirici gelmedi" yazmayin rica ediyorum.
O zaman mesajı paylaş da daha iyi fikir sahibi olsun insanlar. Ne bilelim Noter'den gelip gelmediğini?Lütfen bilgisi olan birisi yazsın.
"İnanmadım, inandirici gelmedi" yazmayin rica ediyorum.
Bilmiyorum ya.Hocam sizin herhangi bir bilginizle işlem yapılmış olabilir mi?
O zaman mesajı paylaş da daha iyi fikir sahibi olsun insanlar. Ne bilelim Noter'den gelip gelmediğini?
Hattım bir baskasına ait ama kendisiyle aram yok şu aralar. Arayıp soramıyorumda.
O zaman mesajı paylaş da daha iyi fikir sahibi olsun insanlar. Ne bilelim Noter'den gelip gelmediğini?
Umarın dediğin gibi çıkar.Dediğim gibi hattın sahibi işlem yapmış olabilir. İletişiminiz yoksa kendisiyle hattınızı değiştirin. Deep web mevzusuyla alakası olduğunu hiç sanmıyorum.
Umarın dediğin gibi çıkar.
Girdiğim site linkleri "deepweb 2021 linkleri" yani internette herkesin ulaşa bileceği linklerdi.Tamam daha fazla bilgi verirsen ben yardım edebilirim.
Büyük ihtimalle adınıza gökdelen dikiyorlar şuan. Tabi o şahsın Bakırköy noterinde ne işi var o da muamma.Sabah kalktığımda noterden mesaj gelmiş hattıma. "Adınıza işlem yapılmaktadır" diye.
Saat sabah 4 te falan supervpn yi açtım ardından tora girdim. Tora "2021 deepweb linkleri" yazdım birkaç sitenin linklerini denedim zaten sitelerin verdiği linklerin hepsi aynı birbirlerinden çalmışlar. Çalışan 1 2 link vardı adını yanlış hatırlamıyorsam hiden wiki, tor links falandı. Bunun haricinde herhangi bir siteye üye falanda olmadım. Noterden gelen mesajıda ss olarak attım baka bilirsiniz.Biraz daha açar mısınız?
E bunun TOR ağında girdiğin üç beş fake site ile ne alakası var? Adına işlem yapılıyorsa mesajda da yazdığı gibi notere gideceksin.Bilmiyorum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.