mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #11 Mobil veri kullanırken de internete bağlanmıyor musun? İnternet olan yerde IP de olur. T.C. vatandaşı olup kimliğinin olmaması gibi bir şey.
Mobil veri kullanırken de internete bağlanmıyor musun? İnternet olan yerde IP de olur. T.C. vatandaşı olup kimliğinin olmaması gibi bir şey.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 19 Nisan 2021 #12 Uçak moduna al kapat mobil IP adresin değişir.
Turnikeci Şutör Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #13 Parçalama videosu izleyip rahatlayacaktım biraz. Şaka şaka yok öyle birşey. Sadece merak ediyordum.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Nisan 2021 #14 Turnikeci Şutör dedi: Arkadaşlar, IP adresim gözükür diye korkuyorsunuz, o zaman niye mobil veri ile girmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... IP adresi internetteki kimliğindir. Mobil veri ile de girsen değişen bir şey olmayacak.
Turnikeci Şutör dedi: Arkadaşlar, IP adresim gözükür diye korkuyorsunuz, o zaman niye mobil veri ile girmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... IP adresi internetteki kimliğindir. Mobil veri ile de girsen değişen bir şey olmayacak.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #15 Turnikeci Şutör dedi: Parçalama videosu izleyip rahatlayacaktım biraz. Genişletmek için tıkla... Ne parçalamak? Veya vazgeçtim. Öyle ya da böyle cevaptan memnun olmayacağım
Turnikeci Şutör dedi: Parçalama videosu izleyip rahatlayacaktım biraz. Genişletmek için tıkla... Ne parçalamak? Veya vazgeçtim. Öyle ya da böyle cevaptan memnun olmayacağım
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #16 Turnikeci Şutör dedi: Arkadaşlar, IP adresim gözükür diye korkuyorsunuz, o zaman niye mobil veri ile girmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İster tor ile gir, ister vpn kullan. internet servis sağlayıcın ne yaptığını görebiliyor. Ama kimse de izleyeceğin konulu filmler için evine baskın yapmaz.
Turnikeci Şutör dedi: Arkadaşlar, IP adresim gözükür diye korkuyorsunuz, o zaman niye mobil veri ile girmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İster tor ile gir, ister vpn kullan. internet servis sağlayıcın ne yaptığını görebiliyor. Ama kimse de izleyeceğin konulu filmler için evine baskın yapmaz.
Turnikeci Şutör Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #17 FilterKill dedi: Ne parçalamak? Veya vazgeçtim. Öyle ya da böyle cevaptan memnun olmayacağım Genişletmek için tıkla... Şaka yaptım hocam.
FilterKill dedi: Ne parçalamak? Veya vazgeçtim. Öyle ya da böyle cevaptan memnun olmayacağım Genişletmek için tıkla... Şaka yaptım hocam.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Nisan 2021 #18 Turnikeci Şutör dedi: Parçalama videosu izleyip rahatlayacaktım biraz. Genişletmek için tıkla... Bende arşiv var hocam atayım isterseniz (!)
Turnikeci Şutör dedi: Parçalama videosu izleyip rahatlayacaktım biraz. Genişletmek için tıkla... Bende arşiv var hocam atayım isterseniz (!)
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #19 Mobil veriden girersen ailen neler yaptığını göremez modemden
Turnikeci Şutör Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #20 999 dedi: Bende arşiv var hocam atayım isterseniz (!) Genişletmek için tıkla... Olur hiç pisliğe de bulaşmamış oluruz.
999 dedi: Bende arşiv var hocam atayım isterseniz (!) Genişletmek için tıkla... Olur hiç pisliğe de bulaşmamış oluruz.