ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 21 Ocak 2024 #11 Sirlen dedi: Hocam şimdi yeni konu açtımda orada sığmaz dediler. Kasa 150mm destekliyormuş fan 155mm miş şimdi riske atmaya gerek var mı? Bende şaşırdım şimdi hanginiz doğru. Burada yazan 120mm ne oluyor o zaman kafam karıştı biraz Genişletmek için tıkla... Ben Peerless için demedim, yanlış anlaşılmasın. Assassin King için dedim ve kendisi 148mm yüksekliğe sahip.
Sirlen dedi: Hocam şimdi yeni konu açtımda orada sığmaz dediler. Kasa 150mm destekliyormuş fan 155mm miş şimdi riske atmaya gerek var mı? Bende şaşırdım şimdi hanginiz doğru. Burada yazan 120mm ne oluyor o zaman kafam karıştı biraz Genişletmek için tıkla... Ben Peerless için demedim, yanlış anlaşılmasın. Assassin King için dedim ve kendisi 148mm yüksekliğe sahip.
Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #12 ProximusTwo dedi: Ben Peerless için demedim, yanlış anlaşılmasın. Assassin King için dedim ve kendisi 148mm yüksekliğe sahip. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Assasin king yerine önerebileceğiniz başka var mıdır peki. Bütçem 2K daha üst model alabilirim kasama sığıyorsa.
ProximusTwo dedi: Ben Peerless için demedim, yanlış anlaşılmasın. Assassin King için dedim ve kendisi 148mm yüksekliğe sahip. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Assasin king yerine önerebileceğiniz başka var mıdır peki. Bütçem 2K daha üst model alabilirim kasama sığıyorsa.