DeepCool AG400 soğutucu sığmıyor

Arkada plaket var o turuncu şeyler normalde sabit durması lazım arkada ki fan plaketi düşmüş.

AA siz deyince fark ettim harbi nerede.

Bir gariplik var, kutunun içinde farklı bir bracket çıktı mı?

Hocam bir de intelinki var iste.

@560052 ya hocam ben bunh iade edeyim de lütfen anakart a olacak ve kasayada sığacak bir kule tipi söyler misin? 3 hafta beklemiştim hüsran şu an.

Son düzenleme:
arkada vidaların gireceği braket olması lazım, soğutucunun değil, anakartın üzerinde geliyor. Stok soğutucu için olan tırnaklı aparatı çıkartıp, arkadaki braketi tekrar kullanacaksınız. O turuncu şeylerin adı pad, Türkçe olarak yastık, tek fonksiyonları, soğutucuyu yükseltmek.

Elinizdeki braket, ön taraf için ve delikler, Intel, çentikler ise AMD vidaları için. Kutu içeriğindeki X şeklindeki diğer braket ise Intel anakartlarda AMD'deki gibi arka braket olmadığından, onun yerine.

Arkada vidaların gireceği braket olması lazım, soğutucunun değil, anakartın üzerinde geliyor. Stok soğutucu için olan tırnaklı aparatı çıkartıp, arkadaki braketi tekrar kullanacaksınız. O turuncu şeylerin adı pad, Türkçe olarak yastık, tek fonksiyonları, soğutucuyu yükseltmek.

Elinizdeki braket, ön taraf için ve delikler, Intel, çentikler ise AMD vidaları için. Kutu içeriğindeki X şeklindeki diğer braket ise Intel anakartlarda AMD'deki gibi arka braket olmadığından, onun yerine.

Akşam tekrardan deneyeceğim işteyim şu an olmazsa yarın iade ederim yapacak bir şey yok.

İlla sığmaz diye bir şey yok ki. Tam sığıyor işte. Niye direkt iade etsin? Sorun şu an braket olup olmaması zaten.

Braket deliklerine gelmiyor ve anakartın tutucu zımbırtıların 2 tanesi yukarıda 2 tanesi aşağıda kalmış nasıl çıkaracağım onları yukarıya.

Akşam tekrardan deneyeceğim işteyim şu an olmazsa yarın iade ederim yapacak bir şey yok.

Braket deliklerine gelmiyor ve anakartın tutucu zımbırtıların 2 tanesi yukarıda 2 tanesi aşağıda kalmış nasıl çıkaracağım onları yukarıya.
İade etseniz ne olacak? Yerine alacağınız soğutucu, ister vidayla takılanından olsun, ister tırnaklı, anakartın kendi braketini isteyecek. O braket yoksa, stok soğutucuyu bile takamazsınız. Zaten stok soğutucuyu sökmüşsünüz, braket muhtemelen anakartın arkasına düşmüştür, onu kullanmayacak bile olsanız ordan çıkartmanız lazım, kısa devre yapar, bazı şeylerin yanmasına neden olur.

Siz en iyisi eli tornavida tutan birinden yardım isteyin. Bilgisayarcı da olur, elektrikçi, tesisatçı, kombici, klimacı da olur.

İade etseniz ne olacak? Yerine alacağınız soğutucu, ister vidayla takılanından olsun, ister tırnaklı, anakartın kendi braketini isteyecek. O braket yoksa, stok soğutucuyu bile takamazsınız. Zaten stok soğutucuyu sökmüşsünüz, braket muhtemelen anakartın arkasına düşmüştür, onu kullanmayacak bile olsanız oradan çıkartmanız lazım, kısa devre yapar, bazı şeylerin yanmasına neden olur?

Siz en iyisi eli tornavida tutan birinden yardım isteyin. Bilgisayarcı da olur, elektrikçi, tesisatçı, kombici, klimacı da olur.

Şimdi vatan a gittim soğutucu almak için ama adam dedi ki yanlış takıyorsun anakartın arkasına takman lazım dedi bu arada anakartı kasadan sökerim sökmesinede elimde kalır diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı