DeepCool AK400 alınır mı?

Resul369

Decapat
Daha fazla  
İşlemci
R5 5600X
Alacağın hazır sistem için soğutucu lazım. AK400 diye soğutucu gördüm aldığım soğutucu uzun süreli kullanmayı, yani PC yükseltiğimde de kullanabileceğim bir soğutucu düşünüyorum. Sizce nasıl alınır mı? Önerebileceğiniz başka soğutucu var mı?

Not: Bütçem daha belli değil. 2000 TL altı olursa iyi olur, 2000 TL'ye de çok yaklaşmazsa bütçe açısından iyi olur. Yaklaşırsa da sorun olmaz. En kötü 2000 TL fazla geçmesin yeter.

Alinir. Gayet iyidir.

Hocam 5600X DDR4 olduğu için yükseltmeniz en fazla 5800x3D olur. Onun için de sağlam bir 240mm sıvı soğutma gerekir. Ancak Noctua D15 de iş görür.

Hocam 5600X DDR4 olduğu için yükseltmeniz en fazla 5800x3D olur. Onun için de sağlam bir 240mm sıvı soğutma gerekir. Ancak Noctua D15 de iş görür.

Kasam MSI MAG Force 100R sıkıntı yaratır mı kurulumu fşn kolay mı kasya kolay sığar mı?

Eki Görüntüle 1824629

Hocam çok yüksek ihtimalle sığar aşırı kalın bir 240mm kullanmadıkça. Ama AK620 veya Noctua nhd15 de kullanabilirsiniz ikisinin fiyatları arasında 100TL yok karşılaştırma videolarını izleyin bir ona göre tercih yapabilirsiniz.

Kasam MSI MAG Force 100R sıkıntı yaratır mı kurulumu fşn kolay mı kasya kolay sığar mı?

Hocam düzeltiyorum Noctua olan kasanıza sığmıyor AK620 alabilirsiniz. Eğer 5800x3D yükseltme düşünmüyorsanız başka kule tipine bakabilirsiniz çünkü bayağı sıcak bir işlemci bu.

Sistemi daha almadım ama sizce kasayı değiştireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…