Anakartım A520M-K, bu soğutucu çok hoşuma gitti sıcaklık göstermesi vs. ama anakartımda ARGB ya da RGB portunu olmadığını biliyorum, sadece dijital ekranını kullanabilir miyim? Bir de bu fiyat bandında daha iyi soğutucu varsa yine de önerilerinizi bekliyorum.
Burst veya AK400 Digital tasarımını çok sevdiysen ikisinden birini seçebilirsin. 2-3 derece bir şeyi değiştirmez 60-70 derecelerde. İkisi de fazladan yeterli olur zaten.
Burst veya AK400 digital tasarımını çok sevdiysen ikisinden birini seçebilirsin. 2-3 derece bir şeyi değiştirmez 60-70 derecelerde. İkisi de fazladan yeterli olur zaten.
Hayırlı olsun. @Marix Hocam USB 2.0 başlığı gerektiren uygulama ne oluyor? Sadece USB 2.0 girişi lazım yani değil mi? Yanlış yönlendirmeyeyim de. Uygulama kelimesine takıldım.
Hayırlı olsun. @Marix hocam USB 2.0 başlığı gerektiren uygulama ne oluyor? Sadece USB 2.0 girişi lazım yani değil mi? Yanlış yönlendirmeyeyim de. Uygulama kelimesine takıldım.
Hayırlı olsun. @Marix Hocam USB 2.0 başlığı gerektiren uygulama ne oluyor? Sadece USB 2.0 girişi lazım yani değil mi? Yanlış yönlendirmeyeyim de. Uygulama kelimesine takıldım.