S sek00o Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. AK400'ün digital versiyonunu aldım lakin anakartım ASUS B450 red Dragon RGB kontrolcüsü bulunmuyor. AK400'ün digital panelini anakarta takmadan çalıştırabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar. AK400'ün digital versiyonunu aldım lakin anakartım ASUS B450 red Dragon RGB kontrolcüsü bulunmuyor. AK400'ün digital panelini anakarta takmadan çalıştırabilir miyim?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Soğutabilirsin ama ekran çalışmaz. Anakart üzerinde boşta olan USB portuna USB kablosunu takarsın veri alırsın, RGB'siz de çalışması gerek, RGB portu kenardaki LED'ler için.
Soğutabilirsin ama ekran çalışmaz. Anakart üzerinde boşta olan USB portuna USB kablosunu takarsın veri alırsın, RGB'siz de çalışması gerek, RGB portu kenardaki LED'ler için.
S sek00o Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Shuichi Tatsuo dedi: Soğutabilirsin ama ekran çalışmaz. Anakart üzerinde boşta olan USB portuna USB kablosunu takarsın veri alırsın, RGB'siz de çalışması gerek, RGB portu kenardaki LED'ler için. Genişletmek için tıkla... Fan çalışıyor sadece ekranı çalıştırmak için bir eklenti falan varsa diye yazmıştım.
Shuichi Tatsuo dedi: Soğutabilirsin ama ekran çalışmaz. Anakart üzerinde boşta olan USB portuna USB kablosunu takarsın veri alırsın, RGB'siz de çalışması gerek, RGB portu kenardaki LED'ler için. Genişletmek için tıkla... Fan çalışıyor sadece ekranı çalıştırmak için bir eklenti falan varsa diye yazmıştım.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 sek00o dedi: Fan çalışıyor sadece ekranı çalıştırmak için bir eklenti falan varsa diye yazmıştım. Genişletmek için tıkla... USB soketi çıkıyor onu bağlarsan ekranı çalıştırırsın. Uygulaması olabilir pek bakmadım açıkçası.
sek00o dedi: Fan çalışıyor sadece ekranı çalıştırmak için bir eklenti falan varsa diye yazmıştım. Genişletmek için tıkla... USB soketi çıkıyor onu bağlarsan ekranı çalıştırırsın. Uygulaması olabilir pek bakmadım açıkçası.
S sek00o Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 Shuichi Tatsuo dedi: USB soketi çıkıyor onu bağlarsan ekranı çalıştırırsın. Uygulaması olabilir pek bakmadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yazlımı indirince çalıştı yardım ettiğin için tekrardan teşekkürler
Shuichi Tatsuo dedi: USB soketi çıkıyor onu bağlarsan ekranı çalıştırırsın. Uygulaması olabilir pek bakmadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yazlımı indirince çalıştı yardım ettiğin için tekrardan teşekkürler
ferat.2 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #6 sek00o dedi: Teşekkürler yazlımı indirince çalıştı yardım ettiğin için tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ekran bende şu an çalışmıyor ne yapabilirim?
sek00o dedi: Teşekkürler yazlımı indirince çalıştı yardım ettiğin için tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba ekran bende şu an çalışmıyor ne yapabilirim?