DeepCool AK400 Digital vs Assassin Spirit 120+ vs Phantom Spirit 120SE

Semihprxl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6700/Ryzen5 5600/Goodram 3600Mhz CL18 2x8/Agi 512GB M.2/Gigabyte A520M-K/Deepcool CC560 650w
İşlemci: R6 5600.
Bütçe: 1500 civarı.

DeepCool AK400 Digital'i alasım geldi ekranı çok çekici duruyor. Öte yandan Thermalright'ın daha performanslı olduğunu savunanlar var.

Assassin Spirit 120 Plus V2'nin fiyatı hoşuma gitti.
Phantom Spirit 120 SE'ye de iyi diyorlar.

Aslında biraz boş yaptım. bu konu hakkında bir şey bilmiyorum bana önerebileceğiniz ürün var mı?
Ama benim gönlüm DeepCool da. Çok güzel duruyor.
( Yüksek hızda bile sessiz olması önemli)

Son düzenleme:
Bu soğutucu en iyisi F/P olarak. AK400 aynı klasmanda değil. Bu soğutucu 240mm sıvı soğutucuların çoğundan daha iyi yani 9800X3D geçsen bile işini görür. Burada performansı mı yoksa görünüşü mü seçeceğini sen bileceksin.

Bu soğutucu en iyisi F/P olarak. AK400 aynı klasmanda değil. Bu soğutucu 240mm sıvı soğutucuların çoğundan daha iyi yani 9800X3D geçsen bile işini görür. Burada performansı mı yoksa görünüşü mü seçeceğini sen bileceksin.
Aynısından dün taktım bilgisayarıma. 15-18 derece fark ettirdi stok sogutucuya karşı.

AK400 den daha iyi onu da kullandım zamanında. İşlemcim Ryzen 3900x

Aynısından dün taktım bilgisayarıma. 15-18 derece fark ettirdi stok sogutucuya karşı.

AK400 den daha iyi onu da kullandım zamanında. İşlemcim Ryzen 3900x
Ses sıkıntısı yok değil mi?

Peki 1 fanlı soğutucu önerseydiniz ne önerirdiniz?

Son düzenleme:
Ses sıkıntısı yok değil mi?

Peki 1 fanlı soğutucu önerseydiniz ne önerirdiniz?
Sessiz zaten hocam onun yanında bir başka bilgisayarım var Ryzen 9 5900x onda da Halo 622 var. Her ikisi de çok sessiz.

Benim oda da asıl sesi güç kaynağı çıkartıyor :D

Tek fanlı soğutucu pek tavsiye etmem, bilgisayara ya sıvı sogutucu ya da çift fanlı alınmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı