Merhaba arkadaşlar, 13400F için kule tipi soğutma bakıyorum üzerinde gelen stok yükte iken ses çıkarıyor sizce bunu alınır mı? Anakartım ARGB değil RGB destekliyor.
Gigabyte H610M.
Merhaba arkadaşlar, 13400F için kule tipi soğutma bakıyorum üzerinde gelen stok yükte iken ses çıkarıyor sizce bunu alınır mı? Anakartım ARGB değil RGB destekliyor.
Gigabyte H610M.
En ucuz DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.458,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool AK500 Zero Dark 120 mm İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK500 Zero Dark 120 mm İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.895,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-226-XT Black Extreme İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-226-XT Black Extreme İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Attığımı alın veya biraz daha bütçe çıkarım 1300 üstüne derseniz bu attıklarım da olur.
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi Gigabayt B450M K anakart mevcut AK400 digital versiyonunu aldım fakat pin girişleri fotoğraftaki gibi digital gösterge çalışır mı çalışmaz ise çalıştırmak için bir alternatif var mı acaba?