DeepCool AK400 yamuk mu duruyor?

584754

Decapat
Makaleler
2
Anakart
Asrock A620M HDV
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhaba kendi başıma Ryzen 5 7500F işlemci, A620M mATX anakarta DeepCool AK400 kurdum. Fotoğrafta belki belli olmuyor olabilir, fakat işlemci taraflarına bakınca sanki soğutma bloğu birazcık aşağı doğru duruyormuş gibi gözüküyor. Kurulumda her şeyi sonuna kadar iyice sıkıca vidaladım, yani vida ile ilgili bir şey olamaz. Bir de anakartı büker mi bu soğutucu?

Dosya Ekleri

• 20231216_133353.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem ekran kartına da bir destek alın. Tam ayarlayabilirseniz ekran katından da soğutucuya ufak bir destek çubuğu atabilirsiniz.

Anakarta sorun yaşatacak kadar ağır bir soğutucu değil kendisi ve fotoğrafta pek bir sorun gözükmüyor. Yükte kaç derece?
Yükte henüz bakmadım ama boşta 34 derece filan, yüke bakınca buraya gelip yazacağım

Edit : Hocam Fortnite da yük altında en ama en fazla 67 derece oldu.
Şimdi işlemci bazlı oyunlarda (valo, cs vs.) deneyeceğim

Son düzenleme:
Hocam ben orada single chanel RAM'mi görüyorum? İnşallah yanlış görüyorumdur.
DDR5'te 1x16 olması gayet normal. Zaten APU değil bu sistem. Sonradan bir 16 daha ekleyecektir.

Yükte henüz bakmadım ama boşta 34 derece filan, yüke bakınca buraya gelip yazacağım.
Hiç sorun yok o zaman. Güle güle kullanın.

Tavsiyem ekran kartına da bir destek alın. Tam ayarlayabilirseniz ekran katından da soğutucuya ufak bir destek çubuğu atabilirsiniz.
Hocam neden ki? Çift fanlı ekran kartı zaten bir vida ile dimdik sapasağlam duruyor

DDR5'te 1x16 olması gayet normal. Zaten APU değil bu sistem. Sonradan bir 16 daha ekleyecektir.
Evet, ileride param olunca bir 1x16 lık daha eklemeyi düşünüyorum.
Bu arada montaj sırasında, boş olan RAM slotuna plastik sürtündü, cızırt diye bir ses çıktı.
Bozmamış veya hasar vermemiştir değil mi slota?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…