DeepCool AK400 Zero Dark vs ID-Cooling SE-224-XTS Black

DeepCool AK400 Zero Dark vs ID-Cooling SE-224-XTS Black

• DeepCool AK400 Zero Dark

Oy: 8 88,9%
  • ID-Cooling SE-224-XTS Black

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
DeepCool AK400 Zero Dark Plus soğutucuyu kullanıyorum 11. Nesil İ7 11700K işlemcimde boşta 45 50 oyunlarda 75 80 max görüyorum Cinebench r23 çoklu çekirdek testinde max 88 derece gördüm işlemci 5ghz değerinde çalışıyor ve bu soğutucuyu almadan stok soğutucuyla saniyede 100 dereceye ulaşarak yana yana kullanıyordum kryonaut falan çözüm olmadıydı sesi nerdeyse hiç yok performansı da çok iyi bu soğutucudan oldukça memnunum öneririm. Yanlız bir bilgi vermem gerek amazonda 1120tl ve yurt dışından geldiği için gümrük verisiyle fiyatı 1365tl ediyor. ortalama 10 gün 2 hafta gibi bi süreye gelir onu da söylemiş oluyum. Kendi üzerinde macun sürülü geliyor hala o haliyle kullanıyorum gayet iyi memnunum. Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller dilerim.

125 watt TDP değeri bulunan bir işlemciyi oyunlarda 75 80 derecelerde tutuyorsa 5600 ile kaç derece görür tahminen?

Tam bilmiyorum kasanın hava akışı ve üzerindeki macununa göre de değişir ama işlemciyi çok zorlamayacak bir oyunda uygulamada 70 75 anca olur bence. Kesin bir değer söylemek doğru olmaz ama ortalama 70 ler gibi olur heralde belki daha da düşük değerlerde de kullanabilirsin.

Fiyat belitmemişsiniz ama ben İ7 11700K işlemcimde Deepcool AK400 Zero Dark Plus kullanıyorum değerleri bence iyi. Veya Thermalright Peerless Assassin 120 modellerinden tercih edebilirsiniz. Sıvı soğutucu olarak başka konulardan kaliteli f/p modellere bakabilirsin.

Fiyat belitmemişsiniz ama ben İ7 11700K işlemcimde Deepcool AK400 Zero Dark Plus kullanıyorum değerleri bence iyi. Veya Thermalright Peerless Assassin 120 modellerinden tercih edebilirsiniz. Sıvı soğutucu olarak başka konulardan kaliteli f/p modellere bakabilirsin.
İd cooling 224 xts modelini aldım knk teşekkür ederim onu denicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı