Deepcool AK620 alınır mı?

ıOğuz

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hocam. Pek çok yerde o 'god-like' dedikleri soğutucu ile karşılaştırmışlar. Fiyatı da gayet uygun ona kıyasla.
Görünüşüde daha güzel bence. Zaten o kadar kallavi bir soğutucunun kötü performans vermesi mümküm değil gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Merhaba hocam, hortlatıyor gibi olacağım fakat aldınız mı ürünü acaba?

Merhaba hocam, hortlatıyor gibi olacağım fakat aldınız mı ürünü acaba?
Ürünü almadım. Hem ağırlığı hem de yetersiz incelemesinden dolayı. Arctic 34 esports duo aldım. Kırmızı detaylarından hoşlanmadığım için de 60-70 TL üstüne komple siyah/gri versiyonunu seçtim.
-Ses sıfıra yakın. Boşta duymak neredeyse mümkün değil.
-Prime95, i5-11400f max 68 derece gördü.

Tavsiye ederim.

Edit: Mevcut testlerde de ikisi arasında pek bir fark yok. 1150 TL yerine 850 TL vermek daha makul geldi.

Anladım hocam, çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı olsun size de.

Ak620 alacağım i7 12700f ile birlikte kullanacağım sıvı soğutma düşünmüyorum bütçemden dolayı. Hava soğutma için bunu önerenler oldu ve araştırdığım kadarıyla daha iyisini bulamadım sorun yaşar mıyım?

Mevcut soğutucu için sıfır olarak 1300 TL civarında bir ödeme yapmanız söz konusu. Bu bütçeye zaten piyasada 240mm'lik F/P soğutucular var. Size kalmış ama bence doğru bir yönelim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…