AK620 güzel bi soğutucu ama bunu alman gereksiz, 240mm sıvı soğutucu öneririm aynı fiyatlara var işlemcin için yeterli olur. Ayrıca AK 620 boyut olarak büyük ölçmen lazım RAMlere temas edebilir.
AK620 güzel bir soğutucu ama bunu alman gereksiz, 240mm sıvı soğutucu öneririm aynı fiyatlara var işlemcin için yeterli olur.
160mm bir soğutucu kasanıza sığacaktır.
Sıkıntı çıkaracağı nokta RAM'lere çarpma olacaktır ancak Kingston RAM'leri genelde düşük profilli olduğundan sorun çıkaracağını sanmam. Çıkarırsa da 5mm kadar yukarı alabilirsiniz ön fanı sıkıntı olmaz.
AK620'ye gereksiz olur diyerek 240mm soğutma önermen komikmiş. Aradaki 800₺ farkı geçtim AK620 ile daha uyguna daha iyi soğutabileceği gerçeği de var.
1800₺'ye alacağı AK620 birçok 360'tan daha iyi performansı rahat rahat verebilecektir merak etme.
800₺ fazla verip 240mm sıvı soğutma almak gereksiz değil ancak sağlam bir soğutucu almak gereksiz anladım.Ben o işlemci için gereksiz dedim canım.
800₺ fazla verip 240mm sıvı soğutma almak gereksiz değil ancak sağlam bir soğutucu almak gereksiz anladım.
Gerçekten komiksiniz ya diyecek söz bulamıyorum.
DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1800₺'ye alacağın sıvı soğutma ne kadar götürebilir seni onu düşünmek gerek.
Daha önce benim de 240mm sıvı soğutmam vardı ki kaliteli modellerden biriydi, sattım yukarıda attığın tipte bir hava soğutma aldım daha sessiz çalışıyor ama daha serin çalışıyor. Bunun yanında sıvı soğutmanın pompa arızası, radyatör arızası vb sorunlarını da unutmamak gerek.
Sözde piyasanın en iyi sıvı soğutmalarından birini aldık aldığım zaman 100-150 daha eklense (az para değildi) 360mm soğutmalara geçiş yapılabiliyordu ancak yok pompası arızalı, radyatörü sorun çıkardı, 3-4 kere garantiye yolladım malı. Ki gösterdiğin sıvı soğutma her ne kadar fiyatı uygun olsa da orta seviye dahi olmayan bir sıvı soğutma.
Biri kendi seviyesinin en düşüklerinden öbürü en tepelerinden. Örnek olarak araba alacaksın BMW'nin en düşüğünü mü alırsın yoksa Opel'in en iyilerini mi?
800₺'ye de soğutursun o işlemciyi. 1000₺ fazla vermenin de anlamı yok.DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.033,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha şöyle bir durum da var sıvı soğutmanın içinde zamanla ısınır ve soğutma performansını kaybetmeye başlar. İşin sonunda hava soğutma çatır çatır soğutarak stabilitesini korurken sıvı soğutma kendini soğutmaya çalışır.