DeepCool AK620 digital Pro performansı nasıl?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan var mı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3D 9800x3D ya da işte 9600X daha karar vermedim iyi bir AMD işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum Thermalright'ın falan güzel soğutucuları var. Ama LED göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
AK620 Digital Pro'yu Ryzen 5 7600X ile kullanıyorum. LED ekranı sadece görsel değil, anlık sıcaklık takibi için de oldukça işlevsel.
Stok ayarlarda ve undervolt yaparak AIDA64 stres testi sonuçlarını eklediğim görselden bakabilirsin.

Ayrıca sitemin videosunu aşağıda paylaştığım link üzerinden ulaşabilir, bazı oyunlardaki sıcaklık verilerini de görebilirsin 🎮

🎥 RX 9070 XT ile 2K FPS Canavarı Kurdum!

📌 Undervolt testlerini ise bir sonraki videoda paylaşacağım. O videoda hem ayarları hem farkları detaylı anlatacağım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-18 at 13.37.58.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-18 at 13.37.58.jpeg
    243,2 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan var mı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3D 9800x3D ya da işte 9600X daha karar vermedim iyi bir AMD işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum Thermalright'ın falan güzel soğutucuları var. Ama LED göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)
LED istenirse çok daha ucuza bu var. İyzico + parolapara kampanyaları ile 1100 tl ye gelir.

1744997533470.png

LED istenirse çok daha ucuza bu var. İyzico + parolapara kampanyaları ile 1100 tl ye gelir.

Eki Görüntüle 2472712
Hocam ben lcd modelinden vazgeçtim. Herkes thermalright phantom spirit se 120 argb önermiş onu aldım. Memnunum şuan kullanıyorum.

Hocam ben LCD modelinden vazgeçtim. Herkes Thermalright Phantom Spirit SE 120 ARGB önermiş onu aldım. Memnunum şu an kullanıyorum.

Merhaba memnun musunuz? 1 yıl içerisinde 3 defa sıvı soğutma bozuldu değişim iade vs olup duruyor ama sürekli 20 25 güne yakın servisi beklemek zorunda kalıyorum ve iyice can sıkmaya başladı bu durum. 7800x3D için almayı düşünüyorum phtantom sprit SE 120 mi yoksa phtantom sprit EVO mu aralarında kaldım.

Merhaba memnun musunuz? 1 yıl içerisinde 3 defa sıvı soğutma bozuldu değişim iade vs olup duruyor ama sürekli 20 25 güne yakın servisi beklemek zorunda kalıyorum ve iyice can sıkmaya başladı bu durum. 7800x3D için almayı düşünüyorum phtantom sprit SE 120 mi yoksa phtantom sprit EVO mu aralarında kaldım.
Se 120 aldım baya memnunum sıvı soğutmaya gerek yok bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı