DeepCool AK620 dijital hava soğutucuya farklı marka fan takma

DeepCool AK620 dijital soğutucusunu elimdeki sıvı soğutmamı satıp almayı planlıyorum. Sıvı soğutmama zaten Arctic P12 fanlar takmış ve memnun kalmıştım, aynı şeyi AK620 için de düşünüyorum. Uyumluluk problemi yaşar mıyım? Arctic olmasa Noctua olur mu?

AK620'ye yer yüzündeki tüm 120mm fanları takabilirsiniz.

Bu arada kendi fanları da gayet kalitedilir.
Teşekkürler.

Gamers Nexus'un test videosunda Arctic'in 420mm sıvı soğutması 420mm yapısına rağmen AK620'den daha sessiz çalışınca tekrardan Arctic marka takmam gerektiğini düşündüm. Ek olarak Arctic fanlar ile dolu kasamda farklı fan olsun pek istemiyorum .

Yalnız AiO ile Air Cooler çalışması en azından ses bazında bir tutulmamalı. Soğutma biçimi farklı ve 420mm'lik bir AiO'nın ısı dağıtımı daha rahat olup fanlara binen yükü düşecektir. Ayrıca 140mm fanlara sahip bir soğutucu ve yaprak yapısından ötürü daha az dönerek daha çok hava geçirgenliği sağlayacaktır.

Yanlış görmediğiysem RPM değeri olarak daha yüksekte çalışmasına rağmen daha sessizdi Arctic. Zaten onun hemen altında da 360mm versiyonu olan olması lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…