DEEPCOOL AK620 i7 13700KF için yeterli mi?

Mehmetgs

Hectopat
Merhaba, sadece oyun bazlı soruyorum testlere göre yeterli ama kullanan biri varsa cevaplayabilir mi? PC'de oyun ve film izleme amaçlı kullanıyorum.
Kasam ASUS GT501 white Edition.

Ondan daha iyisi var daha ucuza. TT PA120 ve evet yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekleme: Ben yeni alacaksınız sandım. Halihazırda kullanıyorsanız yeterli. 260W TDP'ye sahip bir soğutucu.

Merhaba, sadece oyun bazlı soruyorum testlere göre yeterli ama kullanan biri varsa cevaplayabilir mi? PC'de oyun ve film izleme amaçlı kullanıyorum.
Kasam ASUS GT501 white Edition.
Yeterli.

Doğru bilgi fakat Türkiyede satılmıyor Amazondan alıncada Amerikadan kargo + ithalat ücreti Ak620’den daha pahalıya geliyor.

13600kf ve 13700kf arasında kaldım valla hangisi dogru tercih olur peki 3070 kullaniyorum ama ileride 4070ti olabilir

1400TL'ye geliyor kargo vergi dahil. AK620 TR'de 2000TL.
Kaynak gösterebilir misiniz 1400TL’ye geldiğine dair kargo ve vergi dahil? Ben AK620 yaklaşık bir ay önce 1400TL’ye satın aldım stok olmadığı için 2000TL’den satmaya çalışanlar olacaktır her zaman, kontrol ettiğimde estetik olmayan AG620 versiyonu 1300TL bandında performans olarakta aynı:

Amazon kuru yüksek tutuyor bu yüzden TL ile değil dolar üzerinden alınca 73 dolar yani 1425TL. Sepete ekleyip kendiniz de bakabilirdiniz zaten.

Dosya Ekleri

• tt.png
    175,6 KB · Görüntüleme: 29
Amazon kuru yüksek tutuyor bu yüzden TL ile değil dolar üzerinden alınca 73 dolar yani 1425TL. Sepete ekleyip kendiniz de bakabilirdiniz zaten.
Eğer bu şekilde satın alındığında ekstra masraf çıkmıyorsa kesinlikle TR PA120 tercih edilmeli fakat örnek olarak Amazon Almanya’dan satın alınırken aynı fiyata denk gelmekte ürünler yurtdışından Amazon TR ile sipariş edildiğinde ya Amazon’un hesabında bir yanlışlık var ya da sistemlerinde bir açık söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…