Teşekkür ederim. Senin nicki unuttum ben etiketleyecektim yoksa.En F/P LS520. LE modeli hakkında bilgim yok.
SE farklılığı var sanırım.AK620 alabilirsin o zaman. LE modeli nasıldır bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.
Bu da var 2100 TL. Buna da bakabilirsin.
DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet ama ikisi arasında pek fark yok sanırım.SE farklılığı var sanırım.
Teşekkür ederim. Senin nicki unuttum ben etiketleyecektim yoksa.
5600X'den hala tam performans alamıyorum, bakalım soğutmayla fark edecek mi?
SE farklılığı var sanırım.
Pek bi karşılaştırma bulamadım. SE olmayan versiyonu daha mı iyi?Evet ama ikisi arasında pek fark yok sanırım.
SE daha ucuz. Onu alayım o zaman.SE ile normal LS520 arasında performans farkı yok hocam sadece görünüşleri farklı.
@messinicocugu hocam sizi bulmuşken sorayım. Bir tık üstünü alsak ne alabiliriz?
O zaman SE alıp geçeyim. Zamanında Sapphire'in 360mm soğutmasını kaçırdık şimdi arıyoruz.Açıkçası bu model performans konusunda Arctic lf 240M'den de önde ve daha iyi performanslı halini bulsanız bile F/P anlamında bu ürüne yaklaşacak bir ürün yok şu anda hocam.
O zaman SE alıp geçeyim. Zamanında Sapphire'in 360mm soğutmasını kaçırdık şimdi arıyoruz.
O zaman SE alıp geçeyim. Zamanında Sapphire'in 360mm soğutmasını kaçırdık şimdi arıyoruz.
Cougar Aqua ARGB 360 CGR-AQUA-ARGB-360 360mm RGB İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Hem kasama 360mm daha uygun, büyük bir kasam var. ARGB olması da iyi fakat soğutma performansı hakkında bilgim yok.
Hocam süpersiniz. Cougar'dan tam emin olamamıştım.360M alacaksanız LS720'ye bakabilirsiniz hocam:
DeepCool LS720 RGB A-RGB Fanlı 360mm Beyaz Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS720 RGB A-RGB Fanlı 360mm Beyaz Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com