Deepcool Captain 240EX RGB vs Cooler Master MasterLiquid Pro 240

• Konuyu başlatan Kcin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.609

Deepcool Captain 240EX RGB vs Cooler Master MasterLiquid Pro 240

• Deepcool Captain 240EX RGB

Oy: 4 80,0%
  • Cooler Master MasterLiquid Pro 240

Oy: 1 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

Kcin

Kilopat
Merhabalar, ben Amerika'da yaşıyorum ve burada DeepCool markası çok ünlü geçenlerde bir sistem toplamıştım Ryzen 1800X, GTX 1080 ile soğutucum Noctua'nın bir hava soğutucusu idi, bu soğutucuyu değiştirip sıvı soğutmaya terfi etmek istiyorum ve bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi? (İki ürünün fiyatları yakın yaklaşık 400-450 TL fiyat bandındalar.)
Not: DeepCool'un soğutması çok hoşuma gitti ama daha önce hiç kullanmadım. CoolerMaster'a da sıcak bakmıyor değilim ancak hangisinden daha fazla verim alırım ona göre satın alacağım sonuçta bir kere alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
242222.jpg

Sonuçlar gayet iyi. İkiside alınabilir bence. Hangisi hoşuna gittiyse onu al.

Dosya Ekleri

• aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9ELzIvNjg0NzU4L29yaWdpbmFsL2ltYWdlMDAxLnBuZw==.png
    aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9ELzIvNjg0NzU4L29yaWdpbmFsL2ltYWdlMDAxLnBuZw==.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 150
Merhabalar, ben Amerika'da yaşıyorum ve burada DeepCool markası çok ünlü geçenlerde bir sistem toplamıştım Ryzen 1800X, GTX 1080 ile soğutucum Noctua'nın bir hava soğutucusu idi, bu soğutucuyu değiştirip sıvı soğutmaya terfi etmek istiyorum ve bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi? (İki ürünün fiyatları yakın yaklaşık 400-450 TL fiyat bandındalar.)
Not: DeepCool'un soğutması çok hoşuma gitti ama daha önce hiç kullanmadım. CoolerMaster'a da sıcak bakmıyor değilim ancak hangisinden daha fazla verim alırım ona göre satın alacağım sonuçta bir kere alıcam.
Bence Fractal Design alman en iyisi olur. @Pantheon hocamızın sunduğu sonuçlara göre. Ama benim tercihim Cooler Master ve Deep Cool arasından Deep Cool olurdu.

Masterliquid pro iyi bir üründür ama alırken dikkat edin paket içeriğine Am4 kit dahil mi değil mi? Haziran öncesi üretimlerde dahil değil , extra alınıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı