M melih41ceylan Hectopat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar kaç gündür geziniyorum sıvı soğutmalar arasında sonunda Deep Cool un captain 360 ı buldum sizce nasıldır bilgisi olan varmı? Pompası ses yapar mı? İleride sorun çıkartı mı? Bilgisi olupta açıklayan herkeze teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2016
Arkadaşlar kaç gündür geziniyorum sıvı soğutmalar arasında sonunda Deep Cool un captain 360 ı buldum sizce nasıldır bilgisi olan varmı? Pompası ses yapar mı? İleride sorun çıkartı mı? Bilgisi olupta açıklayan herkeze teşekkürler.
Doctore Hectopat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 14 Yer İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 21 Nisan 2016 #2 Deepcool sıkıntılı haberin olsun hele 360 modeli ise 3. ayda pompa fonksiyonunu kaybetti arkadaşımdan biliyorum rezil eder bilgisayarını...
Deepcool sıkıntılı haberin olsun hele 360 modeli ise 3. ayda pompa fonksiyonunu kaybetti arkadaşımdan biliyorum rezil eder bilgisayarını...