İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat. O kadar para harcamana üzüleceğim için öneride bulundum tabi takdir senin.
İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat.
İçinden Intel işlemciyle uyumlu aparatlar da çıkıyor. AM4 yazdığına bakma. 7950x3D ile kullanıyorum. Senin işlemcini zaten havada karada soğutur. Bu para buna verilmez. Şaka gibi bir fiyat. O kadar para harcamana üzüleceğim için öneride bulundum tabi takdir senin.
Yani çok fazla bilgisayar kullanacağım kanka, bana performansı önemli. İyiyse alacağım yani 4-5 saat oyun oynayacağım, edit falan da yapacağım. Güçlü mü?
Yani çok fazla bilgisayar kullanacağım kanka, bana performansı önemli iyiyse alacağım yani 4-5 saat oyun oynayacağım, edit felanda yapacağım. Güçlü mü?
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!