DeepCool CC560 3. fan çalışmıyor

umpaX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, alttaki fan çalışmıyor. Daha birkaç gün önce çalışıyordu, bugün çalışmadığını fark ettim. İlgisi olabilir mi bilmiyorum ama işlemciye kule tipi fan montajı yaptım. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-04-01 saat 15.00.33.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 98
Hocam fanın güç kablosu olması lazım kablo takılı olduğuna emin misiniz kasanın ön arka kapaklarını açın fandan çıkan kabloyu takip edin bağlımı değil mi diye yerine oturtun.

Hocam fanın güç kablosu olması lazım kablo takılı olduğuna emin misiniz kasanın ön arka kapaklarını açın fandan çıkan kabloyu takip edin bağlımı değil mi diye yerine oturtun.

Evet, hocam en dip arkadaki kablo çıkmış çıkmasına hiç ihtimal vermemiştim çünkü çok alakasız bir yerde kendiliğinden nasıl çıktı hiçbir fikrim yok. teşekkür ederim.

Hocam o kasanın renkleri değişiyor mu?

Hayır, tek renkte yanıyor ama seçtikleri renk güzel. Göz yormuyor biraz renk olsun dersen ben kule tipi fanı rainbow aldım .

@Ahmet_53

Hocam benim de cg 560 önde ki 3 fanın en altın da ki fanın ledleri yanıyor ama dönmüyor nedendir? Bios ayarı mı lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…