Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 8 Mart 2023 #11 Rovert dedi: Bende herhangi bir ses yok ama sizi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öndeki fanların sesi az da olsa duyuluyor hocam 0 desibel olacak değil ses sonuçta.
Rovert dedi: Bende herhangi bir ses yok ama sizi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Öndeki fanların sesi az da olsa duyuluyor hocam 0 desibel olacak değil ses sonuçta.
Rovert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 8 Mart 2023 #12 Tesla Bobini dedi: Öndeki fanların sesi az da olsa duyuluyor hocam 0 desibel olacak değil ses sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kulağını fanlara dayıyorsan duyuluyordur. Ben her ay temziliğini yaptığım için herhangi bir ses yok.
Tesla Bobini dedi: Öndeki fanların sesi az da olsa duyuluyor hocam 0 desibel olacak değil ses sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kulağını fanlara dayıyorsan duyuluyordur. Ben her ay temziliğini yaptığım için herhangi bir ses yok.
pıtır Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 137 9 Mayıs 2023 #13 Rovert dedi: Kulağını fanlara dayıyorsan duyuluyordur. Ben her ay temziliğini yaptığım için herhangi bir ses yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok normalde de duyuluyor.
Rovert dedi: Kulağını fanlara dayıyorsan duyuluyordur. Ben her ay temziliğini yaptığım için herhangi bir ses yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok normalde de duyuluyor.
Rovert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 9 Mayıs 2023 #14 pıtır dedi: Alakası yok normalde de duyuluyor. Genişletmek için tıkla... tmmmm