DeepCool CC560 650W kasa alınır mı?

Tolga277

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni sistem topluyorum. İşlemcim R5 5600 ekran kartım RTX 3070 Ti. Şöyle bir kasa beğendim ama PSU'sundan şüpheliyim. Sağlam bir PSU mu bilgisi olan söyleyebilir mi?

Alınır gayet güzel.

PF650 ile geliyor olması lazım, giriş seviye denebilir. Şahsen ayrı ayrı şu şekilde yapardım.
Deep Cool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Nays ile %10 indirimli.)

PSU PF650 yani pek iyi değil. Bence üstteki arkadaşın önerisini uygulayabilirsin.

Bir arkadaşıma hazır sistem aldırdım ve bu kasa ile geldi, anlamadığı için ekran kartı montajınıda ben yaptım. Tasarım ve özellikle hacim açısından bence ideal bir kasa, zira bazı ASUS kasalarda 3 fanlı ve büyük ekranları zor sığıyor. Malzeme kalınlığı açısından kendi kullandığım XPG kasanın daha gerisinde hissettirdi ancak kasanın üzerine yük yükleyecek halimizde yok bence alınabilir bir model.
PSU kısmını arkadaşlar daha iyi bilir.

Kasa bayağı büyük bende aldım ama boş olarak
PSU olarak da DeepCool 750 watt olanı aldım.

Alınır ama PSU olarak üstteki NZXT 750W modelini alın.

Hocam ben şimdi sipariş ettim, acaba kablolama kısmı için yeteri kadar alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…