Çözüldü DeepCool CC560 fan rengi değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CosmoNova

Hectopat
Yer
İzmir
DeepCool CC560 ARGB kasa almıştım ancak stokta ARGB versiyonu kalmadığını söyledi satıcı onun yerine mecbur düz modeli aldım. Bazı kişiler içinden kumanda falan çıkıyor demiş bende çıkmadı. Kutu açılımlarında da genel olarak kumanda görmedim. Mor tek renk kullanmak isterdim ancak sanırım olmuyor. Herhangi bir yolu var mı?

Çözüm
Standart şekilde tek renk yanan fanlar olduğu için böyle bir imkanınız yok. ARGB olsaydı anakart yazılımı üzerinden kontrol sağlardınız tabii.
Standart şekilde tek renk yanan fanlar olduğu için böyle bir imkanınız yok. ARGB olsaydı anakart yazılımı üzerinden kontrol sağlardınız tabii.

Anladım teşekkürler. Bir yanım şu an keşke başka bir yerden 200₺ daha fazla verip alsaydın diyor. Ama zaten kullanmayı düşündüğüm renkler ARGB versiyonunda turkuaz belki yeşil bir de mordu. Yani çok gerekli değilmiş gibi.

Bir şey daha sormak istiyorum da peki fanların ışıklarını kapatma şansım var mı?

Bir şey daha sormak istiyorum da peki fanların ışıklarını kapatma şansım var mı?
Kasadaki fanların çıkışlarını bilmiyorum. Eğer iki çıkış varsa birisi döndürmeye ve diğeri de ışık vermeye sağlıyorsa o bağlantıyı kestiğinizde otomatik olarak fanlar döner, ışık kapanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…