Ümit Kaan Femtopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Deepcool CC560 kasama Deepcool Gammax AG620 kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Kasaya sığar mı acaba? Anakart B550M-K. Dosya Ekleri E9E71750-3BBE-4339-B9A1-BD28E884EDE1.jpeg 94,3 KB · Görüntüleme: 80 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Deepcool CC560 kasama Deepcool Gammax AG620 kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Kasaya sığar mı acaba? Anakart B550M-K.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2023 #2 Sığar.
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 378 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Kasanın CPU soğutucu desteği 163mm, bahsettiğiniz soğutucu 157mm. Sığıyor.
Ümit Kaan Femtopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 Silinen üye dedi: Kasanın CPU soğutucu desteği 163mm, bahsettiğiniz soğutucu 157mm. Sığıyor. Genişletmek için tıkla... Rame çarpar mı sizce
Silinen üye dedi: Kasanın CPU soğutucu desteği 163mm, bahsettiğiniz soğutucu 157mm. Sığıyor. Genişletmek için tıkla... Rame çarpar mı sizce
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #5 Aynı kasaya sahibim, sığar hocam. Sıkıntı çıkartmaz.
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 378 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #6 Ümit Kaan dedi: Rame çarpar mı sizce Genişletmek için tıkla... DeepCool'un soğutucu ile ilgiil paylaştığı montaj videosunda RAM'ler soğutucunun altında kalıyor. Sizin sistemde nasıl olur net bir şey söyleyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ümit Kaan dedi: Rame çarpar mı sizce Genişletmek için tıkla... DeepCool'un soğutucu ile ilgiil paylaştığı montaj videosunda RAM'ler soğutucunun altında kalıyor. Sizin sistemde nasıl olur net bir şey söyleyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gjea Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #7 Bu kasada ışıkların sürekli kendini kapatıp açılma sorunu sizde de varmı? Fan çoklayıcı kablouz çıktı mı kasanın içinden 3 fanı nereye bağlıyorsunuz?
Bu kasada ışıkların sürekli kendini kapatıp açılma sorunu sizde de varmı? Fan çoklayıcı kablouz çıktı mı kasanın içinden 3 fanı nereye bağlıyorsunuz?
Ümit Kaan Femtopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #9 Gjea dedi: Bu kasada ışıkların sürekli kendini kapatıp açılma sorunu sizde de varmı? Fan çoklayıcı kablouz çıktı mı kasanın içinden 3 fanı nereye bağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistemi tebilon.comdan hazır aldım kablolamayı onlar yaptı kasa ışıklarında bir sorun yaşamadım hocam.
Gjea dedi: Bu kasada ışıkların sürekli kendini kapatıp açılma sorunu sizde de varmı? Fan çoklayıcı kablouz çıktı mı kasanın içinden 3 fanı nereye bağlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sistemi tebilon.comdan hazır aldım kablolamayı onlar yaptı kasa ışıklarında bir sorun yaşamadım hocam.
Gjea Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #10 Ümit Kaan dedi: Sistemi tebilon.comdan hazır aldım kablolamayı onlar yaptı kasa ışıklarında bir sorun yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Renkli oluyormu hocam ışıkların istediğin renk
Ümit Kaan dedi: Sistemi tebilon.comdan hazır aldım kablolamayı onlar yaptı kasa ışıklarında bir sorun yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Renkli oluyormu hocam ışıkların istediğin renk