pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mart 2023 #1 Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com Antec NX292 Rainbow Fanlı Camlı Kasa- Xıgmatek 600W 80 Plus Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda ANTEC Marka Antec NX292 Rainbow Fanlı Camlı Kasa- Xıgmatek 600W 80 Plus Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com ZALMAN S4 PLUS Megamax 600W 80PLUS 120mm RGB Fanlı Mid-ATX Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda ZALMAN Marka ZALMAN S4 PLUS Megamax 600W 80PLUS 120mm RGB Fanlı Mid-ATX Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Hocalar ben tamamen mesh olduğu için NX292 almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi alabilirsem daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
Deep Cool Kasa Fiyatları ve Modelleri I Tebilon Deep Cool Kasa Modelleri ve Deep Cool Oyuncu Kasası Avantajlı Fiyatlarla Tebilon'da www.tebilon.com Antec NX292 Rainbow Fanlı Camlı Kasa- Xıgmatek 600W 80 Plus Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda ANTEC Marka Antec NX292 Rainbow Fanlı Camlı Kasa- Xıgmatek 600W 80 Plus Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com ZALMAN S4 PLUS Megamax 600W 80PLUS 120mm RGB Fanlı Mid-ATX Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda ZALMAN Marka ZALMAN S4 PLUS Megamax 600W 80PLUS 120mm RGB Fanlı Mid-ATX Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Hocalar ben tamamen mesh olduğu için NX292 almayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi alabilirsem daha iyi olur.