DeepCool CC560'ın hangi modeli gelir?

KuaNTüRK

Megapat
Daha fazla  
Merhaba; Trendyol'dan DeepCool CC560 Model Kasa sipariş ettim fakat ilan yanıltıcımı müşteriyi kandırma odaklı mı yoksa dedikleri gibi ilandaki ürünü mü yollayacaklar emin değilim. Sizin de bu konu hakkındaki görüşleriniz paylaşırsanız sevirim.

Ürün linki; DeepCool CC560 A-RGB
Bu kasanın 2 farklı modeli bulunmakta sanırım sizce hangisi gelecek?

Ekran Görüntüsü (55).png

Ekran Görüntüsü (59).jpg

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    106,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Görüntüsü (59).jpg
    Ekran Görüntüsü (59).jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Son ürünü ben aldım şuan kargoda soldaki ürün gelecek diye içimde bir his var şayet soldaki ürün gelirse ne yapmalıyım iade dışında?
ARGB fan kiti alabilirsiniz. Örnek olarak. Ama bence o şekilde de kullanabilirsiniz. İlla ki ARGB olsun derseniz örnekteki gibi set almalısınız.

Fan kiti almak mantıklı gelmiyor açıkçası, sadece fan kontrolcü alsam bunun gibi renk değişmez mi?
Soldaki kasa gelirse fRGB fanlara sahip. Renklerini değiştiremezsiniz. Sağdaki kasa gelirse zaten içinde kontrolcü olacaktır. Kumanda olmazsa da kasanın reset tuşu kontrolcüye bağlanmıştır. Renkleri reset ile değiştireceksiniz.

Soldaki kasa gelirse fRGB fanlara sahip. Renklerini değiştiremezsiniz. Sağdaki kasa gelirse zaten içinde kontrolcü olacaktır. Kumanda olmazsa da kasanın reset tuşu kontrolcüye bağlanmıştır. Renkleri reset ile değiştireceksiniz.
Sağdaki kasa geldi ama içinde kontrolcü yok diyelim fanların Argb olup olmadığını nasıl anlarız

Bir de şu konu var Gündüzleri neyse de akşamları RGB ışıklar gözlerimi alıyor, Işıkları sönük bir şekilde fanları nasıl çalıştırabilirim?

Işıkları sönük bir şekilde fanları nasıl çalıştırabilirim?
Reset tuşuna basılı tutunca kapanacaktır ışıklar.

Kontrolcü olmadan ARGB ışıkları çalışmaz. O yüzden kontrolcü ile gelecektir merak etmeyin. Zaten DeepCool' un orjinal ARGB fanı ile gelecektir. ARGB olup olmadığını anlamak için yine kontrolcü veya 3pin ARGB header olan bir anakart gerekiyor. Anakartınızın marka modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı