Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Haziran 2023 #1 DeepCool CG560'ta fanların rengini yazılım üzerinden kontol edebiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #11 Rowns dedi: Peki kendi sitesinde neden ASUS Aura Sync sembolü var sence? Genişletmek için tıkla... Fanlarda ARGB desteği var sonuçta. Artı 0 Eksi
Rowns dedi: Peki kendi sitesinde neden ASUS Aura Sync sembolü var sence? Genişletmek için tıkla... Fanlarda ARGB desteği var sonuçta.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Haziran 2023 #12 Ardablm dedi: Fanlarda ARGB desteği var sonuçta. Genişletmek için tıkla... ARGB yi sadece kasa üzerinden kullanabiliyoruz ama öyle mi? Artı 0 Eksi
Ardablm dedi: Fanlarda ARGB desteği var sonuçta. Genişletmek için tıkla... ARGB yi sadece kasa üzerinden kullanabiliyoruz ama öyle mi?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #13 Rowns dedi: ARGB'yi sadece kasa üzerinden kullanabiliyoruz ama öyle mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir kontrolcüsü varmış. Anakarta bağlanır bu aslında. Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-03-14-43-33-520_com.google.android.youtube.jpg 193,8 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Rowns dedi: ARGB'yi sadece kasa üzerinden kullanabiliyoruz ama öyle mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir kontrolcüsü varmış. Anakarta bağlanır bu aslında.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Haziran 2023 #14 Ardablm dedi: Şöyle bir kontrolcüsü varmış. Anakarta bağlanır bu aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilgisayarcıya yaptırdım ama o kadar kötü yapmışki fanları güce bağlamayı bile unutmuştu.2 gün git gel yaptım. Artı 0 Eksi
Ardablm dedi: Şöyle bir kontrolcüsü varmış. Anakarta bağlanır bu aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilgisayarcıya yaptırdım ama o kadar kötü yapmışki fanları güce bağlamayı bile unutmuştu.2 gün git gel yaptım.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #15 Rowns dedi: Hocam bende bilgisayarcıya yaptırdım ama o kadar kötü yapmışki fanları güce bağlamayı bile unutmuştu. 2 gün git gel yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu mahalle bilgisayarcilarina da guvenilmiyor. En iyisi YouTube'dan birkac video izleyip evde yapmak. Artı 0 Eksi
Rowns dedi: Hocam bende bilgisayarcıya yaptırdım ama o kadar kötü yapmışki fanları güce bağlamayı bile unutmuştu. 2 gün git gel yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu mahalle bilgisayarcilarina da guvenilmiyor. En iyisi YouTube'dan birkac video izleyip evde yapmak.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Haziran 2023 #16 Ardablm dedi: Bu mahalle bilgisayarcilarina da guvenilmiyor. En iyisi YouTube'dan birkac video izleyip evde yapmak. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman açım anakarta bağlamayı deeniyim mi? Artı 0 Eksi
Ardablm dedi: Bu mahalle bilgisayarcilarina da guvenilmiyor. En iyisi YouTube'dan birkac video izleyip evde yapmak. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman açım anakarta bağlamayı deeniyim mi?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #17 Rowns dedi: Hocam o zaman açım anakarta bağlamayı deeniyim mi? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, çok zor bir şey değil aslında. Artı 0 Eksi
Rowns dedi: Hocam o zaman açım anakarta bağlamayı deeniyim mi? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, çok zor bir şey değil aslında.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 3 Haziran 2023 #18 Ardablm dedi: Deneyebilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, çok zor bir şey değil aslında. Genişletmek için tıkla... İzleyebiliceğim bir video var mı?Atarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Ardablm dedi: Deneyebilirsiniz o sizin bileceğiniz iş, çok zor bir şey değil aslında. Genişletmek için tıkla... İzleyebiliceğim bir video var mı?Atarsanız sevinirim.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #19 Rowns dedi: İzleyebileceğim bir video var mı? Atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rowns dedi: İzleyebileceğim bir video var mı? Atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et