Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 4 2 Haziran 2023 #1 Egzoz fanı çalışıyor, ön aydınlatma da çalışıyor. Armoury Crate uygulamasındada gözükmüyor fanlar. Ve sadece egzoz fanınının hızını kontrol edebiliyorum. Kasayı bilgisayarcıya kurdurdum.
Egzoz fanı çalışıyor, ön aydınlatma da çalışıyor. Armoury Crate uygulamasındada gözükmüyor fanlar. Ve sadece egzoz fanınının hızını kontrol edebiliyorum. Kasayı bilgisayarcıya kurdurdum.
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #2 Anakartınız üzerinde boşta port kalmamış olabilir veya bilgisayarcı unutmuştur onu kontrol ediniz. Eğer portlar doluysa çoklayıcı almalısınız.
Anakartınız üzerinde boşta port kalmamış olabilir veya bilgisayarcı unutmuştur onu kontrol ediniz. Eğer portlar doluysa çoklayıcı almalısınız.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 4 2 Haziran 2023 #3 stvwolf dedi: Anakartınız üzerinde boşta port kalmamış olabilir veya bilgisayarcı unutmuştur onu kontrol ediniz. Eğer portlar doluysa çoklayıcı almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden bakıyoruz?
stvwolf dedi: Anakartınız üzerinde boşta port kalmamış olabilir veya bilgisayarcı unutmuştur onu kontrol ediniz. Eğer portlar doluysa çoklayıcı almalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden bakıyoruz?
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #4 Anakart üzerinden SYS FAN yazılı portlardan boşta var mı ona bakmalısınız.