Merhaba bende aynı kasayı almayi düşünüyorum, memnun musunuz? Bir de üst kısma 240 mm sıvı soğutucu takacağım bir kişi RAM'lere değdiğini ve takılamadığını söylemiş, öyle bir durum var mı? Teşekkür ederim.
Sıvı soğutucu kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamıyorum ancak ürünü hala kullanıyorum ve gayet memnunum.
Ayrıca linkini paylaştığım videoyu izlerseniz kasa hakkında bilgi sahibi olursunuz.
Sıvı soğutucu kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamıyorum ancak ürünü hala kullanıyorum ve gayet memnunum.
Ayrıca linkini paylaştığım videoyu izlerseniz kasa hakkında bilgi sahibi olursunuz.
Herhangi bir şekilde sıvı soğutucu ile kullandığıma dair bir ileti göndermedim. Ayrıca moderatör arkadaş bu mesaja nasıl bir düzenleme yaptı çok merak ediyorum. 2 kere tarafıma yazım kuralları ihlali cezası verildi, bu mesajda sadece RAM yazılarını büyüterek bir düzenleme yapılmış, tuhaf bir kural anlayışı var herhalde!