İleride yükseltmeyi düşünüyorum bu iki kasa arasında kaldım. Elimde bulunan PSU Cooler Master GX750W eski bu yüzden Deep poolda PSU olduğu için düşündürüyor ama araştırdığım kadarıyla Lian Li 216 da iyi deniliyor. 216'yı alıp daha sonraları mı PSU alsam bilemedim. Bu konularda fazla bilgim olmadığı için karar veremedim size sormak istedim. Bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz farklı kasalar var ise onlara da bakabilirim. Bir de uzmanlarpc güvenilir mi?
En ucuz Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet hocam normalde Sinerji'den bakıp bu kasayı almayı düşünmüştüm sonra stok bitince yukarı da yazdıklarıma yöneldim. Şimdi siz atınca bunu da alayım listeye sizce? PSU'lu almam daha mı iyi olur. İleri de ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum.