@Cowmurderer@PixelYamp Arkadaşlar selam, hortlatıyorum biraz ama kasa hakkında düşünceleriniz neler ve sinerji'den mi aldınız? Aynı kasayı almayı planlıyorum bu PSU lu halini ne başka sitede bulabildim en de düzgün bi incelemesini. Yanıtlarsanız çok sevinirim
Kasadan gayet memnunum, Ultra ayarlarda RDR 2 ve Elden Ring deneyimledim, ne ses ne de ısınma açısından üzmedi. Sürekli voltaj sorunu ve kesinti yaşanan bir yerdeyim, PSU şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı. Çok sıcak olduğunda bile kısa süreli fan sesi duydum diyebilirim. (Muğla'da yaşıyorum)
@Cowmurderer önerisiyle kule tipi soğutma almıştım, onun da etkisi olabilir belki bilemiyorum.
Ben paketlemeyi çok beğenmemiştim, direkt kutuyu alıp göndermişlerdi ya da çok ince bir folyoya sarmışlardı diye hatırlıyorum.
Ben bütçemi yükseltip görüntüsünü daha beğendiğim bir kasa ve ayrı psu'ya yöneldim hocam. Arkadaşlardan birisi ben sorduğumda güzel olduğunu söylemişti yine de CH560'ın
PSU testi nasıl yapılır pek fikrim yok. Yukarıda yazdığım gibi her gün voltaj dalgalanması ve elektrik kesintisi yaşıyorum, bir sorun yaşamadım PSU ile ilgili, bu bir gösterge olur mu bilmiyorum tabii
Ben bütçemi yükseltip görüntüsünü daha beğendiğim bir kasa ve ayrı PSU'ya yöneldim hocam. Arkadaşlardan birisi ben sorduğumda güzel olduğunu söylemişti yine de CH560'ın.
PSU testi nasıl yapılır pek fikrim yok. Yukarıda yazdığım gibi her gün voltaj dalgalanması ve elektrik kesintisi yaşıyorum, bir sorun yaşamadım PSU ile ilgili, bu bir gösterge olur mu bilmiyorum tabii
Kasa olarak tavsiye ederim; geniş ve büyük bir kasa, kurulum yaparken zorluk çekmiyorsunuz en azından ben çekmedim, PSU konusunda bir şey diyemem ben boş halini almıştım.
Kasa olarak tavsiye ederim; geniş ve büyük bir kasa, kurulum yaparken zorluk çekmiyorsunuz en azından ben çekmedim, PSU konusunda bir şey diyemem ben boş halini almıştım.