DeepCool CH560 850W 80+ Gold Nasıl?

Selamlar,

Kasadan gayet memnunum, Ultra ayarlarda RDR 2 ve Elden Ring deneyimledim, ne ses ne de ısınma açısından üzmedi. Sürekli voltaj sorunu ve kesinti yaşanan bir yerdeyim, PSU şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı. Çok sıcak olduğunda bile kısa süreli fan sesi duydum diyebilirim. (Muğla'da yaşıyorum)

@Cowmurderer önerisiyle kule tipi soğutma almıştım, onun da etkisi olabilir belki bilemiyorum.

Ben paketlemeyi çok beğenmemiştim, direkt kutuyu alıp göndermişlerdi ya da çok ince bir folyoya sarmışlardı diye hatırlıyorum.

Şimdiden hayırlı olsun

Ben bütçemi yükseltip görüntüsünü daha beğendiğim bir kasa ve ayrı PSU'ya yöneldim hocam. Arkadaşlardan birisi ben sorduğumda güzel olduğunu söylemişti yine de CH560'ın.

Teşekkürler hocam sağ olun.

PSU testi nasıl yapılır pek fikrim yok. Yukarıda yazdığım gibi her gün voltaj dalgalanması ve elektrik kesintisi yaşıyorum, bir sorun yaşamadım PSU ile ilgili, bu bir gösterge olur mu bilmiyorum tabii

Hocam sadece PSU sesli mi çalışıyor onu sormak istedim. Teşekkürler.

Kasa olarak tavsiye ederim; geniş ve büyük bir kasa, kurulum yaparken zorluk çekmiyorsunuz en azından ben çekmedim, PSU konusunda bir şey diyemem ben boş halini almıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240820_180646.jpg
    159,7 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20240820_180619.jpg
    563,9 KB · Görüntüleme: 84
Kasa olarak tavsiye ederim; geniş ve büyük bir kasa, kurulum yaparken zorluk çekmiyorsunuz en azından ben çekmedim, PSU konusunda bir şey diyemem ben boş halini almıştım.

PSU'lu veya PSU'suz şekilde almayı düşünüyorum. Hava sirkülasyonu nasıl peki. Bir de fanlar Molex ile bağlanmıyor değil mi?

PSU'lu veya PSU'suz şekilde almayı düşünüyorum. Hava sirkülasyonu nasıl peki. Bir de fanlar Molex ile bağlanmıyor değil mi?
Yok, 5V 3pin kablo ile bağlanıyor; onun dışında hava akışı güzel eski kasam ile 10°c lik bir fark oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20240820_184440.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…