PixelYamp Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #81 marjinaltr1 dedi: Selam bende de bu kasadan var videoda gelen ses geliyor kullanan kişilerde bu ses var mı acaba? Kasadaki fanları durdurdum ekran kartı fanlarını durdurdum yine de bu ses var en son PSU kaldı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhabalar, hayır ben böyle bir sorun yaşamadım, uzun süredir kullanıyorum memnunum genel olarak, sessiz ve serin bir kasa.
marjinaltr1 dedi: Selam bende de bu kasadan var videoda gelen ses geliyor kullanan kişilerde bu ses var mı acaba? Kasadaki fanları durdurdum ekran kartı fanlarını durdurdum yine de bu ses var en son PSU kaldı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhabalar, hayır ben böyle bir sorun yaşamadım, uzun süredir kullanıyorum memnunum genel olarak, sessiz ve serin bir kasa.
a0194 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #82 aldım kullanıyorum çok memnunum bir sıkıntım yok şuanlık
PixelYamp Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #83 İlk kez bir sorunla karşılaştım. Ortadaki led ışığının sol tarafı kasayı ilk açtığımda çalışmıyor, bir süre sonra (3-5 dakika) düzeliyor ama. Dosya Ekleri 67d343f5-c243-407b-9228-810c915ba57f.JPG 164 KB · Görüntüleme: 11 a92e529f-cf23-43a3-874d-e30aa654d88d.JPG 144,1 KB · Görüntüleme: 12 3be534d3-cdf8-45c5-b94a-274856d1a2a8.JPG 105,3 KB · Görüntüleme: 13
İlk kez bir sorunla karşılaştım. Ortadaki led ışığının sol tarafı kasayı ilk açtığımda çalışmıyor, bir süre sonra (3-5 dakika) düzeliyor ama.
Cowmurderer Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 109 Çözümler 1 Yer Ege Bölgesi 14 Mayıs 2025 #84 PixelYamp dedi: İlk kez bir sorunla karşılaştım. Ortadaki led ışığının sol tarafı kasayı ilk açtığımda çalışmıyor, bir süre sonra (3-5 dakika) düzeliyor ama. Genişletmek için tıkla... Bro benim de son 1 haftadır ön panelin en alttaki fan bağırmaya başladı. O fana giden kabloya bir göz at derim belki temassızlık yapıyordur. Aklıma başka bir şey gelmedi.
PixelYamp dedi: İlk kez bir sorunla karşılaştım. Ortadaki led ışığının sol tarafı kasayı ilk açtığımda çalışmıyor, bir süre sonra (3-5 dakika) düzeliyor ama. Genişletmek için tıkla... Bro benim de son 1 haftadır ön panelin en alttaki fan bağırmaya başladı. O fana giden kabloya bir göz at derim belki temassızlık yapıyordur. Aklıma başka bir şey gelmedi.
PixelYamp Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #85 Cowmurderer dedi: Bro benim de son 1 haftadır ön panelin en alttaki fan bağırmaya başladı. O fana giden kabloya bir göz at derim belki temassızlık yapıyordur. Aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Komple bir temizlik ve bakım zamanı geldi demek )
Cowmurderer dedi: Bro benim de son 1 haftadır ön panelin en alttaki fan bağırmaya başladı. O fana giden kabloya bir göz at derim belki temassızlık yapıyordur. Aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Komple bir temizlik ve bakım zamanı geldi demek )
Cowmurderer Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 109 Çözümler 1 Yer Ege Bölgesi 16 Mayıs 2025 #86 PixelYamp dedi: Komple bir temizlik ve bakım zamanı geldi demek ) Genişletmek için tıkla... Ben de dün temizledim ön panelin en alttaki fanın sesli çalışması durdu gibi. Asıl ses ekran kartından geliyormuş
PixelYamp dedi: Komple bir temizlik ve bakım zamanı geldi demek ) Genişletmek için tıkla... Ben de dün temizledim ön panelin en alttaki fanın sesli çalışması durdu gibi. Asıl ses ekran kartından geliyormuş
PixelYamp Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #87 Cowmurderer dedi: Ben de dün temizledim ön panelin en alttaki fanın sesli çalışması durdu gibi. Asıl ses ekran kartından geliyormuş Genişletmek için tıkla... İyi hadi geçmiş olsun, ben de bir girişeyim şimdi
Cowmurderer dedi: Ben de dün temizledim ön panelin en alttaki fanın sesli çalışması durdu gibi. Asıl ses ekran kartından geliyormuş Genişletmek için tıkla... İyi hadi geçmiş olsun, ben de bir girişeyim şimdi
Cowmurderer Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 109 Çözümler 1 Yer Ege Bölgesi 20 Mayıs 2025 #88 PixelYamp dedi: İyi hadi geçmiş olsun, ben de bir girişeyim şimdi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı harici kasa sesi/hava akışı konusunda hala maşallahı var ya ben çok memnunum umarım böyle devam eder.
PixelYamp dedi: İyi hadi geçmiş olsun, ben de bir girişeyim şimdi Genişletmek için tıkla... Ekran kartı harici kasa sesi/hava akışı konusunda hala maşallahı var ya ben çok memnunum umarım böyle devam eder.