EFEGÖÇER Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 17 Ağustos 2024 #2 EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet sığar. Ön ve üst tarafa uygun.
EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet sığar. Ön ve üst tarafa uygun.
whasper Picopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Sığar.
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #4 Kendi sitesinde uyduğunu yazmışlar.
EFEGÖÇER Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 Yani RAM'e anakarta problem olmaz değil midir?
A akela Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 21 22 Ağustos 2024 #6 EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... kardeşim öne mi koydun üstemi bende de artic 3 360mm ile ch560 var cumartesi kurulum yapıcam da varsa bir foto alabilir miyim
EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... kardeşim öne mi koydun üstemi bende de artic 3 360mm ile ch560 var cumartesi kurulum yapıcam da varsa bir foto alabilir miyim
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 23 Ağustos 2024 #7 EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunun cevabını aramaktayım. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Siz ne yaptınız acaba sığıyor mu?
EFEGÖÇER dedi: Arctic markasının soğutucularının radyatörleri geniş oluyormuş. Kasa 360 destekliyor ama sığar mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunun cevabını aramaktayım. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Siz ne yaptınız acaba sığıyor mu?
EFEGÖÇER Femtopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #8 Matany dedi: Bende aynı sorunun cevabını aramaktayım. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Siz ne yaptınız acaba sığıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir montaj yaparsanız sığıyor geç olsun güç olmasın.
Matany dedi: Bende aynı sorunun cevabını aramaktayım. Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Siz ne yaptınız acaba sığıyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir montaj yaparsanız sığıyor geç olsun güç olmasın.