Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #11 Senin soğutucunun bakır boru sayısı daha fazla. Daha fazla aluminyum kanal sayısı var.
B Baha1 Picopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Senin soğutucunun bakır boru sayısı daha fazla. Daha fazla aluminyum kanal sayısı var. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olduğunu sanmıyorum yani cheapest deepcool CPU cooler yazarak buldum çünkü .Belki de gereksiz masraftır ama bence az da olsa fark edecektir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Senin soğutucunun bakır boru sayısı daha fazla. Daha fazla aluminyum kanal sayısı var. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olduğunu sanmıyorum yani cheapest deepcool CPU cooler yazarak buldum çünkü .Belki de gereksiz masraftır ama bence az da olsa fark edecektir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #13 Yani eskisi daha iyi imiş.
B Baha1 Picopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yani eskisi daha iyi imiş. Genişletmek için tıkla... O da elimde zaten gerekirse takarım sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yani eskisi daha iyi imiş. Genişletmek için tıkla... O da elimde zaten gerekirse takarım sorun yok.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #15 Baha1 dedi: Daha iyi olduğunu sanmıyorum yani cheapest deepcool CPU cooler yazarak buldum çünkü .Belki de gereksiz masraftır ama bence az da olsa fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Burada ucuzluğa bakamazsın. O dikey soğutucu arasında hiçbir fark olmaz inan bana. Belki daha kötü olur.
Baha1 dedi: Daha iyi olduğunu sanmıyorum yani cheapest deepcool CPU cooler yazarak buldum çünkü .Belki de gereksiz masraftır ama bence az da olsa fark edecektir. Genişletmek için tıkla... Burada ucuzluğa bakamazsın. O dikey soğutucu arasında hiçbir fark olmaz inan bana. Belki daha kötü olur.
B Baha1 Picopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Burada ucuzluğa bakamazsın. O dikey soğutucu arasında hiçbir fark olmaz inan bana. Belki daha kötü olur. Genişletmek için tıkla... Peki merak ettiğim o zaman neden daha pahalı satıyorlar?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Burada ucuzluğa bakamazsın. O dikey soğutucu arasında hiçbir fark olmaz inan bana. Belki daha kötü olur. Genişletmek için tıkla... Peki merak ettiğim o zaman neden daha pahalı satıyorlar?
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #17 Eski soğutucun daha iyiymiş.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #18 Baha1 dedi: Peki merak ettiğim o zaman neden daha pahalı satıyorlar? Genişletmek için tıkla... Her şey para ile olmaz.
Baha1 dedi: Peki merak ettiğim o zaman neden daha pahalı satıyorlar? Genişletmek için tıkla... Her şey para ile olmaz.
B Baha1 Picopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Her şey para ile olmaz. Genişletmek için tıkla... Ondan değil yani sadece farkı merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Hamza Ensar Sağlam dedi: Her şey para ile olmaz. Genişletmek için tıkla... Ondan değil yani sadece farkı merak ediyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #20 Baha1 dedi: Ondan değil yani sadece farkı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Eski soğutucunun aluminyum daha fazla, bakır borusu daha fazla.
Baha1 dedi: Ondan değil yani sadece farkı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Eski soğutucunun aluminyum daha fazla, bakır borusu daha fazla.