Ön. Aynı kasanın Frost versiyonunu kullanıyorum.Hocam bu kasaya 360mm soğutma üste mi takılabiliyor, yoksa öne mi?
Tamam hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Ön. Aynı kasanın Frost versiyonunu kullanıyorum.
Tamam hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
ne kadar arttırsam olurBu bütçeye 360mm destekleyen kasa yok hocam. Sadece şu var, ama fiyatını hak etmiyor.
Bütçe arttırabilir misin?
Aerocool Aero One Duo AE-AERO1D ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool Aero One Duo AE-AERO1D ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ne kadar arttırsam olur?
İç hacmi dar bir kasa, sıvı soğutma ve ekran kartı takılıyken sığmayabilir.CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam sıvı soğutma için bütçeniz 1000 liraymış, kasa içinse 750. onun yerine şöyle yapsanız nasıl olur? Bu arada önerdiğim kasa epey küçük, ekran kartınızın boyutu uzunsa sığacağını sanmıyorum.
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
ENERMAX LIQMAX III Adreslenebilir RGB 360 Hepsi Bir Arada CPU Su Soğutucu Dual Chamber Intel/AMD AM4 Support 350W+ TDP (3x ARGB PWM Fan); ELC-LMT360-ARGB Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Dediğim gibi, ekran kartı uzunsa sığmayacaktırİç hacmi dar bir kasa, sıvı soğutma ve ekran kartı takılıyken sığmayabilir.
Evet, gerçekten sığmıyor.Dediğim gibi, ekran kartı uzunsa sığmayacaktırYeterince uzunmuş.
Reis masaya ROG kartı vurdu, ne yapalım?