5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #1 Ryzen 5 5600 işlemcim için DeepCool AG400 aldım. Anakartım ASUS Prime A520M-K. Sizce DeepCool iyi midir?
Ryzen 5 5600 işlemcim için DeepCool AG400 aldım. Anakartım ASUS Prime A520M-K. Sizce DeepCool iyi midir?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 16 Eylül 2023 #2 DeepCool güzel marka ama attığınız model iyimi bilmiyorum.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 16 Eylül 2023 #3 DeepCool genel olarak güzel bir markadır, güvenilirdir. Söylediğiniz model ise fiyatına göre gayet kalitelidir, sıkıntı yok. Devam
DeepCool genel olarak güzel bir markadır, güvenilirdir. Söylediğiniz model ise fiyatına göre gayet kalitelidir, sıkıntı yok. Devam
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #4 Avenged Sevenfold dedi: DeepCool genel olarak güzel bir markadır, güvenilirdir. Söylediğiniz model ise fiyatına göre gayet kalitelidir, sıkıntı yok. Devam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki anakartıma uygun mu bir bilginiz var mı?
Avenged Sevenfold dedi: DeepCool genel olarak güzel bir markadır, güvenilirdir. Söylediğiniz model ise fiyatına göre gayet kalitelidir, sıkıntı yok. Devam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki anakartıma uygun mu bir bilginiz var mı?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 16 Eylül 2023 #5 Patteslimakarna dedi: Teşekkürler peki anakartıma uygun mu bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Uyumlu diye biliyorum hocam.
Patteslimakarna dedi: Teşekkürler peki anakartıma uygun mu bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Uyumlu diye biliyorum hocam.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Patteslimakarna dedi: anakartıma uygun mu Genişletmek için tıkla... Bunu kontrol etmeden mi sipariş ettiniz işlemci soğutucuyu hocam ? Uyumlu görünüyor bu arada.
Patteslimakarna dedi: anakartıma uygun mu Genişletmek için tıkla... Bunu kontrol etmeden mi sipariş ettiniz işlemci soğutucuyu hocam ? Uyumlu görünüyor bu arada.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Eylül 2023 #7 epimedium dedi: Bunu kontrol etmeden mi sipariş ettiniz işlemci soğutucuyu hocam? Uyumlu görünüyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Çoğu yerde uyumlu diyordu AM4 için ben yine de garanti için sordum hocam.
epimedium dedi: Bunu kontrol etmeden mi sipariş ettiniz işlemci soğutucuyu hocam? Uyumlu görünüyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Çoğu yerde uyumlu diyordu AM4 için ben yine de garanti için sordum hocam.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 Patteslimakarna dedi: Çoğu yerde uyumlu diyordu AM4 için ben yine de garanti için sordum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir an kumar oynadınız sandım öyle sorunca.
Patteslimakarna dedi: Çoğu yerde uyumlu diyordu AM4 için ben yine de garanti için sordum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir an kumar oynadınız sandım öyle sorunca.