PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün bu kasanın montajını yaptım ama kasanın içinden reset SW kablosu çıkmadı normal mi? DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kasa bu.
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün bu kasanın montajını yaptım ama kasanın içinden reset SW kablosu çıkmadı normal mi? DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kasa bu.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Mayıs 2023 #2 Çıkmaması sorun yaratmaz ama çıkması lazım. Dikkatlice tekrardan bir bakın derim.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 749 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün bu kasanın montajını yaptım ama kasanın içinden reset SW kablosu çıkmadı normal mi? DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kasa bu. Genişletmek için tıkla... gayet normal hocam.
PALOT ELAMDAR dedi: Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bugün bu kasanın montajını yaptım ama kasanın içinden reset SW kablosu çıkmadı normal mi? DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kasa bu. Genişletmek için tıkla... gayet normal hocam.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Mayıs 2023 #4 ItsAllGoodman dedi: Çıkmaması sorun yaratmaz ama çıkması lazım. Dikkatlice tekrardan bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım.
ItsAllGoodman dedi: Çıkmaması sorun yaratmaz ama çıkması lazım. Dikkatlice tekrardan bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Mayıs 2023 #5 PALOT ELAMDAR dedi: Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın yanındaki RGB veya ARGB kontrolcüye mi bağlı?
PALOT ELAMDAR dedi: Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kasanın yanındaki RGB veya ARGB kontrolcüye mi bağlı?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Mayıs 2023 #6 PALOT ELAMDAR dedi: Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... RGB kontrolcüye mi bağlamışlar? Genelde öyle yaparlar çünkü reset tuşunu fan RGB'si değiştirme amaçlı kullanmak için.
PALOT ELAMDAR dedi: Reset tuşunun altından gelen kabloyu tekrar başka bir yere bağlamışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... RGB kontrolcüye mi bağlamışlar? Genelde öyle yaparlar çünkü reset tuşunu fan RGB'si değiştirme amaçlı kullanmak için.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #7 Kasada Reset tuşu var, kablosu da muhakkak içerde bir yerdedir. Eğer kasa ARGB'li fanlara sahip olan modeliyse kasanın dahili ARGB kontrolcüsüne bağlıdır. PC açıkken o tuşa bastığında fanların efektleri değişiyorsa bil ki öyledir.
Kasada Reset tuşu var, kablosu da muhakkak içerde bir yerdedir. Eğer kasa ARGB'li fanlara sahip olan modeliyse kasanın dahili ARGB kontrolcüsüne bağlıdır. PC açıkken o tuşa bastığında fanların efektleri değişiyorsa bil ki öyledir.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 26 Mayıs 2023 #8 Kontrolcüye bağlı, bir problem yok.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Mayıs 2023 #9 ItsAllGoodman dedi: Kasanın yanındaki RGB veya ARGB kontrolcüye mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Tam nereye bağlandığını göremedim.
ItsAllGoodman dedi: Kasanın yanındaki RGB veya ARGB kontrolcüye mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Tam nereye bağlandığını göremedim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Mayıs 2023 #10 PALOT ELAMDAR dedi: Tam nereye bağlandığını göremedim. Genişletmek için tıkla... Eğer kasanın arkasına doğru gidiyorsa oraya bağlıdır. Sistem açıkken reset butonuna basın. Eğer fanlarda renk değişimi oluyorsa dediğim gibidir.
PALOT ELAMDAR dedi: Tam nereye bağlandığını göremedim. Genişletmek için tıkla... Eğer kasanın arkasına doğru gidiyorsa oraya bağlıdır. Sistem açıkken reset butonuna basın. Eğer fanlarda renk değişimi oluyorsa dediğim gibidir.