DeepCool KB500 alınır mı?

Ömer Seyan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır Gamepower Warlock compact mavi Switch kullanıyorum ve sesi artık kulağımı tırmalamaya başladı. Bu klavyeyi Letgo'da 500-550'ye satıp DeepCool KB500 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Başka hangi klavye alabilirim?

Kapalı kutu / az kullanılmış MZ60-GK61'leri istemiyorsan alınabilir. O klavyeyi ikinci el olarak 500-550'ye satmanın imkanı yok ayrıca.
Bunlara da bakabilirsin.

Forumda daha bilgili üyeler var ama Outemu anahtarların zamanla ses ve sorun çıkardığını gördüm. Mekanik klavye olsun ama taştan olsun denirse alınabilir ama ben önermiyorum.
Gateronlar bile 1K'dan başlıyor ne yazık ki, bu bütçelerde ya Outemu ya da Outemu Gaote bulunuyor genelde. Bir ara BW-KB2 vardı uyguna Gateron switchli o da çok satınca uçtu fiyatı :D
Dediğiniz gibi ille de mekanik olacaksa alınabilir bu klavyeler.

Gateronlar bile 1K'dan başlıyor ne yazık ki, bu bütçelerde ya Outemu ya da Outemu Gaote bulunuyor genelde. Bir ara BW-KB2 vardı uyguna Gateron switchli o da çok satınca uçtu fiyatı :D
Dediğiniz gibi ille de mekanik olacaksa alınabilir bu klavyeler.
Arkadaşım için sistem topladık. Doğru düzgün klavye bulamıyorum. Saçma sapan fiyatlar mevcut. Mouse bir şekilde bulunuyor ama klavyeler uçtu.

Kapalı kutu / az kullanılmış MZ60-GK61'leri istemiyorsan alınabilir. O klavyeyi ikinci el olarak 500-550'ye satmanın imkanı yok ayrıca.
Bunlara da bakabilirsin.

İmkanı yok demişsin ama klavyenin sıfırı 620 TL civarı ki bende klavyeyi 0 gibi kullandım bir problemi yok. Ayrıca önerdiğin klavyeler için teşekkürler.

İmkanı yok demişsin ama klavyenin sıfırı 620 TL civarı ki bende klavyeyi 0 gibi kullandım bir problemi yok. Ayrıca önerdiğin klavyeler için teşekkürler.
Sıfırı 570TL civarında, yakın zamanlarda 450'lerden satıldı ki o fiyatları bile hak edecek bir klavye değil. Kronik problemleri var üstüne bir de 3 yıl kullanımı eklersek kimse o paraları vermez dostum. İkinci el sitelerinde de 250TL'den başlıyor zaten fiyatları.

Sıfırı 570TL civarında, yakın zamanlarda 450'lerden satıldı ki o fiyatları bile hak edecek bir klavye değil. Kronik problemleri var üstüne bir de 3 yıl kullanımı eklersek kimse o paraları vermez dostum. İkinci el sitelerinde de 250TL'den başlıyor zaten fiyatları.

Hocam klavyemin herhangi bir kronik problemi yoktur gayet düzgün çalışıyor ve alacak adama da temiz şekilde vereceğim. Bu paraları hakedecek kadar iyi değil haklısınız ama burası Türkiye her şey olabilir mantık aramamak lazım.

Hocam klavyemin herhangi bir kronik problemi yoktur gayet düzgün çalışıyor ve alacak adama da temiz şekilde vereceğim. Bu paraları hakedecek kadar iyi değil haklısınız ama burası Türkiye her şey olabilir mantık aramamak lazım.
Senin klavyene bir şey demiyorum dostum genel olarak kronik problemli Warlock modeli. Sen yine şanslı çıkmışsın 3 yıl boyunca bir problem yaşamadıysan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı