Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Selam, klavye bu öğlen elime geçti. İlk başta renk modları değişıyordu ama şimdi değişmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Selam, klavye bu öğlen elime geçti. İlk başta renk modları değişıyordu ama şimdi değişmiyor. Yardım edebilir misiniz?
İ İzmirli Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 664 4 Aralık 2023 #2 Hala sorunun varmı? Renk modu bölümünde tik var ona tıkla sağ üstte. Ve sende @ işareti oluyormu altgr+q basınca?
Hala sorunun varmı? Renk modu bölümünde tik var ona tıkla sağ üstte. Ve sende @ işareti oluyormu altgr+q basınca?
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 İzmirli dedi: Hala sorunun varmı? Renk modu bölümünde tik var ona tıkla sağ üstte. Ve sende @ işareti oluyormu altgr+q basınca? Genişletmek için tıkla... Hallebildim hocam yazmayı unutmuşum yinede teşekkür ederim
İzmirli dedi: Hala sorunun varmı? Renk modu bölümünde tik var ona tıkla sağ üstte. Ve sende @ işareti oluyormu altgr+q basınca? Genişletmek için tıkla... Hallebildim hocam yazmayı unutmuşum yinede teşekkür ederim