Merhaba, kasama sıvı soğutma almak istiyorum, atmış olduğum linkteki sıvı soğutma iyi midir? Bir de Intel i5 13400F işlemci kullanıyorum, işlemcime uyar mı bu soğutucu?
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
İşlemcinize uyar fakat pek önermiyorum giriş seviyesi sıvı soğutmaları. Cızırtı, fazla sesli çalışması gibi durumlar yaygın. Ayriyeten sıvı soğutmalar eninde sonunda arızalanır. Kule tipi soğutmalar gibi değiller. Onun yerine bütçenize uygun kaliteli bir kule tipi almanızı öneririm.
Bende onu alacaktım sonra Thermalright Peerless Assassin 120 SE ile arasında kaldım. Çünkü ileride işlemcimi 5 7600a yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden sanırım 120 SE alacağım teşekkürler cevabınız için hocam hayırlı olsun biraz geç oldu ama .d.
Bende onu alacaktım sonra Thermalright Peerless Assassin 120 SE ile arasında kaldım. Çünkü ileride işlemcimi 5 7600a yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden sanırım 120 SE alacağım teşekkürler cevabınız için hocam hayırlı olsun biraz geç oldu ama. D.
Hayırlı olsun hocam ben kasama sığmaz diye bunu aldım iyi ki almışım çünkü bu bile ucu ucuna sığdı o 7600'a hayli hayli yeter o soğutma pişman olmazsınız.