DeepCool LE500 Marrs 240 İşlemci Soğutucu R-LE500-BKLNMG-G-1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Piyasada satılan bu sıvı soğutucunun özelliklerinde LGA1700 için çift fanlı bir muadil var mı?
MSI MAG CoreLiquid 240R V2 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
3000 lirayı geçmesin. Eğer çok iyiyse 3300'e kadar çıkarım.
Daha önce ben de 240R V2'yi düşünüyordum ama kimse tavsiye etmedi. Ayrıca birkaç gün önce 2600-2700 lira fiyatındaydı, zam yapmışlar. Yani fiyatı kalitesine göre artmıyor, ederi değil.
Epey sitesi piyasadaki bütün ürünleri taramıyor. Epey'de bulunmayan çeşitli teknoloji e-ticaret sitelerinde bulunan birçok ürün var. O yüzden sordum.
Gamdias Chione M3-240W İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Performanslısını bulmak zor ya. O yüzden o özelliklerde dedim. LE500'ün ~86 CFM hava akışı vardı. Hava akışı düştükçe işlemcinin yük altında çalışma sıcaklığı artıyor. O zaman da sıvı soğutucuya o kadar para vermenin bir anlamı kalmıyor. Olmadı LE500'ün tekrar stoklara girmesini bekleyeceğim.
Performanslısını bulmak zor ya. O yüzden o özelliklerde dedim. LE500'ün ~86 CFM hava akışı vardı. Hava akışı düştükçe işlemcinin yük altında çalışma sıcaklığı artıyor. O zaman da sıvı soğutucuya o kadar para vermenin bir anlamı kalmıyor. Olmadı LE500'ün tekrar stoklara girmesini bekleyeceğim.