İnceleme DeepCool LE500

LS520 ve LT520'den farkı nedir? Aydınlatacak olan var mı?
Benim bildiğim tasarım farkı ve LT520’nin bır tık daha iyi ve sessiz olduğu. Bir de pompası sanırım fakat emin değilim.
Sana da hayırlı olsun öncelikle. Kasan çok düzenli benim kasa yemin ediyorum kablo canavarı her yerden bir şey fışkırıyor üşendim de düzenlemedim. Ben direkt pompa üstündeki termal macunla kullandım master gel pro vardı sürmedim belki bir kaç derece daha fark ettirirdi ama sorun yok. 5800x3d soğutmayı başardıysa 5600x hatta 7xxx serisinin x3d olmayanlarını bile soğutur kabul edilebilir seviyede bence. Aynı şekilde konumlandırmışız ayrıca çok şık duruyor. Benim pcie kablolarım bile dışarda sadece anakartım giriş seviyesi olduğu için pompadan çıkan borular biraz RAM’e temas ediyor onda da sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Ben de aynen senin düşündüğün gibi yaptım. Elindeki prism’i sat. 360’lık bana da sığmıyordu. Kasa da değiştirmek istemedim modlamıştım kasayı çünkü. Bi de 2. Sistem bu benim çok masrafa girmeden f/p ürünü bunu buldum da aldım. Bence işlemcini çok rahat soğutur.

Ayrıyetten şunu da ekleyeyim; fanların 1 tanesinde balans sorunu var ama sorun teşkil etmiyor.

Son düzenleme:
ben tüm kabloları kasanın arka tarafına bağladım, biraz daha düzenleme yapmam lazım da bende üşeniyorum. Bu uğultu sorununu ve hız ayarını çözmem lazım.
Senin fan ayarları nasıl şuanda?

ben tüm kabloları kasanın arka tarafına bağladım, biraz daha düzenleme yapmam lazım da bende üşeniyorum. Bu uğultu sorununu ve hız ayarını çözmem lazım.
Senin fan ayarları nasıl şuanda?
Turbo profiliyle hemen hemen aynı, 75 ve üstünde tam yükte. Uğultu bende yok ama sesli kabul ediyorum. Benim 3080 ti da sesli olunca çok ses etmedim, kulaklık takınca duyulmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…